2777
2789
سجاده وصلیب قشنگهههه؟؟؟؟؟

اره این چهار جلدی ولی اگه رمان رو تک به تک هم بخونی خوبه چون سه جلد اول فقط یکم دلخراش به هم مرتبطه 

یعنی هر کدوم داستان یه زوج هست اما روز ای بارونی اومده ادامه داستان همه زوج هارو که حالا به هم مرتبط هستن تا حدودی  در یک کتاب گفته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بگو دان کنم.🍬

توی نت سرچ کن: کتابهایی که باید پیش از مرگ خواند" 

فهرست یه سری کتاب رو میاره،. ببین کردم با روحیه ت جورتر هست اونو بخون.

من خودم زندگینامه و تاریخی دوست دارم، سلیقه شما رو نمیدونم.

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
کانال داره یا دانلود میکنی؟؟ اسم چنتاشو بگو دان کنم؟

کانال داره. یک سری از کارهاش رو رایگان می ذاره بعضیهاش حق عضویتیه. 

یه دونه حق عضویتی نوشته به اسم بدِ خوب. خیلی خیلی خاص و متفاوته.  

الانم دارم کار جدیدش رو میخونم به اسم نیکوتین. به قدری هیجان داره که هر شب منتظرم پست بذاره

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
درجکرخاریست_عشق ارباب _ دلیار_بانوی قصه

کار جدید نویسنده در جگر خاریست رو خوندی؟ 

در معبد سکوت تو رقصیدم 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
اره این چهار جلدی ولی اگه رمان رو تک به تک هم بخونی خوبه چون سه جلد اول فقط یکم دلخراش به هم مرتبطه& ...

ولی خوب اگه می خوای یکی شو بخونی قرار نبود رو پیشنهاد میکنم محبوب ترین رمان هما هم همینه 

کانال داره. یک سری از کارهاش رو رایگان می ذاره بعضیهاش حق عضویتیه.  یه دونه حق عضویتی نوشته به ...

میشه منم عضو کنی توکانالش؟؟

کاربری سابقم هی زرتو زرت میترکم من دیگه رد دادممممم😐😐