2777
2789
عنوان

همه ی زندگی

158 بازدید | 24 پست

به نظر شما همه ی زندگی در بچه داشتن خلاصه شده من یه بچه مریض دارم و دیگه به خاطر سختی های بچم دوست ندارم بچه دار بشم دیشب مهمون خواهر شوهرم بودم همش میگفت بچه های من خیلی خوشگل ان همش چش می خورن یا تو مهمونی همه فقط حرف بچه می زنن یا همش میگن تو بچه نداری منم دیشب بعد مهمونی دلم گرفت و همش گریه می کردم آخه این چه دنیایی که همش تو بچه دار شدن خلاصه شده همه با کارشان آدم رو  می رنجونند کاش کرونا می گرفتم  از دست آدمای این دنیا راحت می شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقد ضعیفی ک ب حرف بقیه ,ارزوی مرگ میکنی, خودتو بزن ب بیخیالی هر کسی دررحق کسی بدی بکنه ب خودش برمی ...

اخه به ضعیفی ربطی نداره به نظرم

من خودمم واقعا از حرف یسری از ادما خیلی ناراحتم 

ادم دیگه هرچقدرم بتونه خودشو کنترل کنه و ناراحت نشه واقعا یه جایی دیگه نمیتونه

عزیزم تحملت ببر بالا  نه  اینجوری نیست ک همن باشن ولی قبول دارم خیلیا اینطورین و خیلیاشونم شرایط مالی ساپورتشونم ندارن فقط اون قسمت تولید مثل بلدن من جاریام همه ازمن کوچکتر شرایط مالی ضعیف تر و دو تا سه تا  بچه دارن منم یدونه ولی طرز فکرا متفاوته خودتو مقایسه نکن 

آخه عزيزم خودت يك ذره فكر كن تو اين شرايط بچه آوردن چيز خوبيه؟؟؟

بچه خوشگل اونوقت به چه دردى مى خوره؟؟؟

بيشتر آشغال بريزه و دنيا رو آلوده كنه تا طبيعت قهرش بگيره؟

دوباره يك مشت انسان خرافاتى بيان همه جوامع رو آلوده كنند به همين چيزا؟

عزيزم مهم مفيد بودن براى خودت و خلق خدا و راضى بودن خداوند از خودت هست. اينكه بچه اى دارى چه زشت و چه زيبا و چه سالم و چه خداى نكرده بيمار خودت مفيد باشى و يك بچه عاقل و مفيد و سالم روحى تحويل جامعه بدى.

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.
اینقد ضعیفی ک ب حرف بقیه ,ارزوی مرگ میکنی, خودتو بزن ب بیخیالی هر کسی دررحق کسی بدی بکنه ب خودش برمی ...

به خدا ویکتوریا جان اینقدر زنای فامیل موقع حاملگی به خودشون می رسند همش میگن بچت مثل بچه فلانی نشه خیلی با رفتار ها و حرفشون آدم رو می رنجونند بدم از این دنیا می یاد

برای تو چی پیش اومده عزیزم

برای منم پیش اومده مریض داریم تو خانواده همین حرفارو میزنن یا خودش بهم گفت ک فلانی بهم گفته وقتی خانوادت مردن توچیکار میکنی تنهایی که مریضی این بچه تاچندروز همش تو خودش بود غصه میخورد بعد گفت ک فلانی ابنجوری بهم گفته