به نظر شما همه ی زندگی در بچه داشتن خلاصه شده من یه بچه مریض دارم و دیگه به خاطر سختی های بچم دوست ندارم بچه دار بشم دیشب مهمون خواهر شوهرم بودم همش میگفت بچه های من خیلی خوشگل ان همش چش می خورن یا تو مهمونی همه فقط حرف بچه می زنن یا همش میگن تو بچه نداری منم دیشب بعد مهمونی دلم گرفت و همش گریه می کردم آخه این چه دنیایی که همش تو بچه دار شدن خلاصه شده همه با کارشان آدم رو می رنجونند کاش کرونا می گرفتم از دست آدمای این دنیا راحت می شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همش بهم میگن خونه و زندگی و پول به چه دردت می خوره تو که بچت مریضه چون من سعی می کنم از امکانات مالی که دارم خوب استفاده کنم اما هر وقت فامیل رو می بینم با حرفاشون داغونم می کنن یا همش ترحم بیخودی به دخترم میکنن یا میگن تو پیری می خوا ی چیکار کنی کسی رو نداری دق می کنی اما من می دونم خدا هست همین به خدا وقتی تو این سایت درد و دل می کنم خیلی اروم می شم چون کسی رو برا درد و دل ندارم
همش بهم میگن خونه و زندگی و پول به چه دردت می خوره تو که بچت مریضه چون من سعی می کنم از امکانات مالی ...
حداقل دیگه شمانگیدمریض برای پیشرفت دخترت هرکاری میتونی بکن توکلت هم بخداولی بنظرم پیش یه روانشناس برو روحیتوباختی اوتیستم قابل حله شماخیییلی بزرگش کردید
بیشتربه روحیه خودت توجه کن اگرهم بتونی به همسرا بگو ک بهشون گوشزدکنه ک کمترحرف بزنن والا مجبوری رابط ...
باور کن از این همه آرایش و لباس شیک پوشیدن خودم و این همه بدبختی خودم رو زیر آرایش و غیره مخفی کردن و در جمع از اینکه خودم رو شاد جلوه بدم خسته شدم خسته
باور کن از این همه آرایش و لباس شیک پوشیدن خودم و این همه بدبختی خودم رو زیر آرایش و غیره مخفی کردن ...
این کاراک به ادم ارامش نمیده میدونم مادری و برات سخته شنیدن این حرفا .بیشترازلحاظروحی به خودت برس ارتباطتو باخدا بیشتروبهترکن وقتی ک باخدادوست میشی اینقد حس خوب وقدرت به ادم دست میده ک دیگه هیچ مهم نیس برات حس میکنی یه تکیه گاه محکم وقوی داری توکلت به خداباشه ک حواسش به تو دل شکتت هست به خدامیسپارمت