2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 139 پست

با شوهرت اتمام حجت کن بگو خواهرم خودش تجربه زندگی داره و خودش تصمیم میگیره شما کاری بهش نداشته باش،درضمن اینقدر مطمئن نگو که شوهرم هیچ کاری نمیکنه بهش اعتماد دارم،مرد و زن وقتی زیاد باهم درارتباط باشن مهرشون ب دل هم میشینه ب مرور زمان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه قدتنوع طلب بوده دخترخواهرت حال شوهرتم خوب میگرفتی

اون که انقد پرو پرو گفت من هیچ کار نکردم 

اگه میخاستم کاری بکنم یا ریگی به کفشم میبود به تو نمیگفتم 

پیام هارو نشون نمیدادم من نظرنداشتم ومیخاستم کمک کنم 

حالا اون اگه چیزی تو دلش بوده به من چه 

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
اون که انقد پرو پرو گفت من هیچ کار نکردم  اگه میخاستم کاری بکنم یا ریگی به کفشم میبود به تو نم ...

خدایی چی کشیدی خواهر

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
خدایی چی کشیدی خواهر

ارهمیگفتم اگه تو چیزی تو دلت نبوده 

چرا پر منو باز کردی اون اومده توخونه چکار من نبودم 

میگه دختر خواهرت اومده غریبه که نبوده 

نمیشده در روباز نکنم 

من به عنوان قوم وخویشی باز کردم 

حالا اون اگه نظرش چیز دیگه بوده به من چه 

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
من بهش اطمینان دارم احساس میکنم اشتباه کردم گفتم اخه تو این ۷ سال چیزی ندیدم واقعا مرد خوبیه

ببین الان چیزی بینشون نیست ولیهمینجوری شم خوب نیست من جای خواهرت بودم چون قبلا طلاقگرفتم بیشتر با تو بودم تا شوهرت مثلا همیشه تو رو میزاشتم وسط خودمو شوهرت درهمه حالت به خواهرم میگفتم به شوهرت بگو فلان کار رو بکنه این درستشه 

من پیش خودم میگم اگه بخواد مرد کاری کنه که نمیاد انقدر تابلو جلو جمع پیشش بشینه تا زنش حساس بشه میره ...

واقعا که!!!! هر چی بگیم حرف حرف خودته.پس چرا مطرح کردی اینجا

خواهر منم بخاطر عشق و علاقه زیادی که به هم داشتن خیلی شوهرشو قبول داشت.از همونجا که مطمئنی ضربه میخوری دختر

عزیزم تو ازشوهرت مطمئنی اما خواهرت ی شکستای عاطفی بزرگی خورده اینجور آدمی خیییییلی آسون و با یکی دومحبت ازجنس مخالف براحتی وابسته میشه همممممممممه ی کسایی ک تو تاپیکت اومدن هم همینو گفتن اما توبازم حرف خودتومیزنی امیدوارم و دعا میکنم ک نیاد روزی که تاپیک بزنی بگی خواهرم زندگیمونابودکرد😔

❤️

اون همه چی رو بهم میگه بخدا تو این ۷ سال مطمئنم یه دروغم بهم نگفته اخه مردی که ریگ داشته باشه میاد ه ...

امیدوارم از این اعتمادت بد ضربه نخوری خانمی

هیچ کاری از هیچ کس بعید نیست. همیشه 1 درصد رو واسه خودت هم شده نگه دار چون انسان و یه لحظه غفلت

ارهمیگفتم اگه تو چیزی تو دلت نبوده  چرا پر منو باز کردی اون اومده توخونه چکار من نبودم  ...

چقدر زرنگ بوده شوهرت. عمدا همه چی رو به شما گفته واسه همون روز موعود که بتونه بگه من بی گناهم و دختر خواهرت بد برداشت کرده! وجدانا شیطون رو درس میده این مرد!!!

کج کلاه خان یارمه
چقدر زرنگ بوده شوهرت. عمدا همه چی رو به شما گفته واسه همون روز موعود که بتونه بگه من بی گناهم و دختر ...

تو همه موارد همینجوریه 

خیلی موقع ها از همین کلمه که همه چی رو میاد میگه 

استفاده میکنه واسه بی گناه نشون دادن خودش 

اما دیگه حناش واسم رنگی نداره