2777
2789
عنوان

🚫مهم🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 70 پست
😐😐بابا پولی که خرج اینا میکنید بدین یه بچه بی بضاعت به سرپرستی بگیرین

اینا حیونن جون دارن همچین میگی اینا انگار اشیان 

واقعا ک

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته کمک به حیوان و مراقبت ازشون خوبه  ولی ماخیلی خانواده هایی تو کشور داریم که نون ندارن بخو ...

عزیزم این کوچولوها برای بنده نیست و درضمن حمایتی هستن و پیدا شدن

فرمایشتونم درسته ولی هرکسی بنا ب دلش کار میکنه شما میتونین ب کسانی ک گفتین کمک کنین

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
درسته کمک به حیوان و مراقبت ازشون خوبه  ولی ماخیلی خانواده هایی تو کشور داریم که نون ندارن بخو ...

شما زحمت بکش برو لینکی ک گذاشته رو یه مطالعه کن بعد قضاوت کن 

من گفت ماله منه؟

اصن شما از کجا میدونی ک ایشون ب امثال کسایی ک گفتی کمک نمیکنن

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

درست نیست این حرف   از کجا میدونید کسی ک سگ نگه‌میداره ب فقرا کمک نمیکنه  ب هرحال هر کس ع ...

ممنون دوست عزیز بابته صحبتاتون💖💖

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
اینا حیونن جون دارن همچین میگی اینا انگار اشیان  واقعا ک

آخه اینا بلدن تو طبیعت زندگی کنن غریضه دارن

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
ممنون دوست عزیز بابته صحبتاتون💖💖

خواهش میکنم عزیزم 🌼🌼

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
فقط متاسفم واسه اونایی که وسعشون میرسه به یه کودک کار یا نیازمند کمک کنه ولی پولشو خرج سگ میکنه ...

منم با دیدن آدمایی مثل امثال تو حالم از آدم بودن بهم میخوره 

امسال شما فقط بلدین ادای آدم بودن دربیارین 

تو زندگیه اینارو دیدی ک قضاوت میکنی؟؟؟

تازشم امثال ما با سسسسگگ تو ی دنیا بدنیا اومدیم در جریانی ک 

یکی ک هنوز چشماش باز نشده چجوری زنده میمونی لطفا شما توضیح بده منم بدونم

مادرشون براشون غذا پیدا می‌کنه رازبقا نمی‌بینی مگه😂😂

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
فقط متاسفم واسه اونایی که وسعشون میرسه به یه کودک کار یا نیازمند کمک کنه ولی پولشو خرج سگ میکنه ...

من متاسفم ک باعث شدم شما همچین حسی داشته باشین ولی هرکی بنا ب دلش کار میکنه و خوشحاله 

منم در حد توانم ب هر قشری کمک میکنم 

تازه شیرم میده😂

مادرشون براشون غذا پیدا می‌کنه رازبقا نمی‌بینی مگه😂😂

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️برو کپشن پست و بخووووون مادر نددددااااررررن 

مگ اسکلن ب حیوونی ک ننه بابا داره کمک بدن

بله عزیزم بلدن اما اینا پیدا شدن و مادر ندارن

حیوونی ک هنوز بلد نیست راه بره و چشماش و باز نکرده مراقبت میخواد 

درسته؟

درست نیست این حرف   از کجا میدونید کسی ک سگ نگه‌میداره ب فقرا کمک نمیکنه  ب هرحال هر کس ع ...

ولی خب اونا دراولویت ترهستن.

حیوان وبخصوص سگ واسه طبیعت وخودش غذاشوپیدامیکنه...

مثلا بعضی بازیگرا ازیه سگ دفاع میکنن تو هزارررتا استوری

اما راجع به مسلمونای هند که زنده به گورشون کردن حرفی نزدن.

نمیگم به حیوانات بهاندیم.نه....همینکه اذیتشون نکنیم خودش کمک.

ولی نگهداری وخرجشون زیاد درهرصورت بازم خرج اضافست