2821
2789
عنوان

خانوما کمک

336 بازدید | 40 پست

سلام من مجردم و رابطه جنسیم نداشتم اما ۳ ۴ ماه پیش طی یه اتفاقی به بکارتم آسیب رسید اما ب طور کامل از دستش ندادم. الان چند روزه ک واژنم به شدت خارش داره و به زحمت دیدم که داخل واژنم ترشحات سفید رنگ و غلیظ و سفتی هی میاد اما مقدارش واقعا زیاد نیست. میخاستم بدونم قارچ گرفتم؟ ک احتمال شدید همونه و اینگه بخاطر شرایطم نمیتونم به پزشک مراجعه کنم درمان خونگی پمادی چیزی که بشه زودتر تهیه کرد سراغ دارید؟ خیلی میترسم و شدیدن ب کمکتون احتیاج دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آسیب ناخاسته یعنی‌چی؟

مثلا عفونت و اینا باعث آسیب میشه؟

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
بنشین محلول جوش شیرین وآب. دستشدیی هم که میری خودت روباجوش شیرین وآب بشور.اگه قارچ باشه زودخوب میشی. ...

شرمنده اینو میپرسم واقعا معدرت میخوام. شما خودتون داشتید و اینطوری خوب شدید؟ چند روز طول میکشه؟ به چه نسبتی تقریبن جوش شیرین و آبو مخلوط کنم و اینکه آب داغ باشه یا ولرم. خیلی میترسم عارضه داشته باشه اما اره مطمئنم قارچه و هنوز کمه

2825
2823
2791
2779
2792