سلام من مجردم و رابطه جنسیم نداشتم اما ۳ ۴ ماه پیش طی یه اتفاقی به بکارتم آسیب رسید اما ب طور کامل از دستش ندادم. الان چند روزه ک واژنم به شدت خارش داره و به زحمت دیدم که داخل واژنم ترشحات سفید رنگ و غلیظ و سفتی هی میاد اما مقدارش واقعا زیاد نیست. میخاستم بدونم قارچ گرفتم؟ ک احتمال شدید همونه و اینگه بخاطر شرایطم نمیتونم به پزشک مراجعه کنم درمان خونگی پمادی چیزی که بشه زودتر تهیه کرد سراغ دارید؟ خیلی میترسم و شدیدن ب کمکتون احتیاج دارم
حضوری پیش دکتر نرفتم اما هم خودم متوجه اسیبش شدم ب چشم هم وقتی دکتر تصویرشو دید گفت آسیب دیده.. من تازه عضو شدم اینجا میشه پیامم داد؟اگ سوالی داشتین بهتره خصوصی بپرسین خیلی ببخشیدا❤
شرمنده اینو میپرسم واقعا معدرت میخوام. شما خودتون داشتید و اینطوری خوب شدید؟ چند روز طول میکشه؟ به چ ...
خواهرم این مشکل روداشت دکتذداروبراش تجویزکردوگفت ازاین محلول همه خانمهابغیرازکسانی که باردارن میتونن استفاده کنن. ضررنداره عزیزم. نصف فنجان جوش روبریزتوی تشت آب گرم وحدود15تا20 دقیقه بشین توش. دوسه روزیکدفعه انجام بده. اگه برات مقدوره میتونی یه مقدارسرکه سیب هم اضافه کنی.
نسبت جوش شیرین به آب چقدره مثلا جوش شیرین نصف لیوان و آب چن لیوان حدودن؟ و اینکه سرکه چقدر بریزم؟ خا ...
خواهش میکنم گلم. آره خواهرم مجرده.برات نوشتم که نصف فنجان جوش داخل یه تشت بریزآب گرم باشه. اگه میتونی بزن گوگل چه اندازه جوش شیرین برای عفونت واژن لازمه کاملترتوضیح داده واینکه چنددفعه استفاده کنی
دختر بودم مشکل عفونت وخارش یا همونسفیدکا روداشتم
خواهرم بهم یه پماد داد مثهخمیر دندونبود اسمش دوشواژینال بود فککنم
گفت بمال به نوار بهداشتیت بذار جذب بشه
آب رو آتیش شد بعدا فهمیدمهمون بتادین بود مثله خمیر دندون بودش ولی قرمز
به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگیات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگیات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️