2777
2789
عنوان

خانوما کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 40 پست
خودتون متوجه شدید یا دکتر گفت اسیب دیده

حضوری پیش دکتر نرفتم اما هم خودم متوجه اسیبش شدم ب چشم هم وقتی دکتر تصویرشو دید گفت آسیب دیده.. من تازه عضو شدم اینجا میشه پیامم داد؟اگ سوالی داشتین بهتره خصوصی بپرسین خیلی ببخشیدا❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اخه توی اینترنت خیلی چیزا مینویسن باز اینجا ۴نفر هستن ک تجربه کرده باشن و راهنمایی کنن

من اب و سرکه رو خودم تست نکردم دوستم.ولی زیاد شنیدم 

من از پمادهای واژینال استفاده کردم که نمیدونم واسه خانوم های باکره چطور باید استفاده کنن

شرمنده اینو میپرسم واقعا معدرت میخوام. شما خودتون داشتید و اینطوری خوب شدید؟ چند روز طول میکشه؟ به چ ...

خواهرم این مشکل روداشت دکتذداروبراش تجویزکردوگفت ازاین محلول همه خانمهابغیرازکسانی که باردارن میتونن استفاده کنن. ضررنداره عزیزم. نصف فنجان جوش روبریزتوی تشت آب گرم وحدود15تا20 دقیقه بشین توش. دوسه روزیکدفعه انجام بده. اگه برات مقدوره میتونی یه مقدارسرکه سیب هم اضافه کنی. 

خواهرم این مشکل روداشت دکتذداروبراش تجویزکردوگفت ازاین محلول همه خانمهابغیرازکسانی که باردارن میتونن ...

نسبت جوش شیرین به آب چقدره مثلا جوش شیرین نصف لیوان و آب چن لیوان حدودن؟ و اینکه سرکه چقدر بریزم؟ خاهرتونم مجرد بودن عزیزم؟شزمنده زیاد سوال میپرسم

شرمنده اینو میپرسم واقعا معدرت میخوام. شما خودتون داشتید و اینطوری خوب شدید؟ چند روز طول میکشه؟ به چ ...

جوش شیرین عارضه نداره من درباره جوش شیرین تواینترنت هم خیلی مطلب خوندم ازجمله همین خاصیت ضدقارچ وعفونت رو

نسبت جوش شیرین به آب چقدره مثلا جوش شیرین نصف لیوان و آب چن لیوان حدودن؟ و اینکه سرکه چقدر بریزم؟ خا ...

خواهش میکنم گلم. آره خواهرم مجرده.برات نوشتم که نصف فنجان جوش داخل یه تشت بریزآب گرم باشه. اگه میتونی بزن گوگل چه اندازه جوش شیرین برای عفونت واژن لازمه کاملترتوضیح داده واینکه چنددفعه استفاده کنی

خواهش میکنم گلم. آره خواهرم مجرده.برات نوشتم که نصف فنجان جوش داخل یه تشت بریزآب گرم باشه. اگه میتون ...

ممنون خیلی خیلی خیلی لطف کردین بیش از اندازه ازتون ممنونم

عزیزم از عسل استفاده کن....سرکه و اینا مناسب نیس چون میتونه رحمتو سرد کنه واسه عفونت عسل خوبه

اول واسه حاجت روایی امام زمان و خودتون و بعد واسه حاجت روایی من یه صلوات بفرستید💜🌸التماس دعا

دختر بودم مشکل عفونت و‌خارش یا همون‌سفیدکا رو‌داشتم‌

خواهرم بهم یه پماد داد مثه‌خمیر دندون‌بود اسمش دوشواژینال بود فک‌کنم 

گفت بمال به نوار بهداشتیت بذار جذب بشه 

آب رو آتیش شد بعدا فهمیدم‌همون بتادین بود مثله خمیر دندون بودش ولی قرمز

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️