2777
2789
عنوان

قرنطینه

236 بازدید | 15 پست

کیا توی قرنطینه چاق شدن ؟ چند کیلو چاق شدین؟ من چند ماه قبل شصت و چهار کیلو بودم بعد شدم شصت و هشت و الان هفتاد و یک شدددم خیلیییی ناراحتم خیییلیییی 😢😢 انگیزه لاغر کردن و ورزش ندارم ..مثل خرس افتادم پای تی وی فیلم میبینم تخمه میشکنم . قهوه میخورم ..شکلات و پفک و میوه و کلااا هر چی بیاد دستم میخورم 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢تورو خدا بگین چیکار کنم حیف منه به خدااا  خوشگلم و دوست ندارم چاق بشم از ریخت و کلاس بیفتم 😢😢😢😢

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من زیاده روی نمیکنم مثل روزای قبلم میخورم ن کمترن بیشتر

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
خوب نخور  هرچی بخوری مغزت بیشتر فرمان میده که بخور بخور

خب نمیتونم هی میخورم ..هی میگم ولش کن اینم بخورم بعد ورزش میکنم و بعد هم گشادی درمیارم حال ورزش ندارم .. کلا از دوازده شب به بعد که میخابم بخوابم تازه مغزم کار میکنه و میفهمه چه پدری سر شکمم دراوردم که دیگه دیره ..شب ها عاقل میشم😐

از ریخت و کلاس نیوفتی صلوات🤗

😂😂 کلا خودشیفته ام که بعضی وقتا به ضررم هم نبوده هاا انگیزه میشده ورزش کنم و خودمو دوست داشته باشم  لباس های خوشگل بپوشم و ..(البته قبلا که انگیزه داشتم) 😂😂