2777
2789
عنوان

قرنطینه

235 بازدید | 15 پست

کیا توی قرنطینه چاق شدن ؟ چند کیلو چاق شدین؟ من چند ماه قبل شصت و چهار کیلو بودم بعد شدم شصت و هشت و الان هفتاد و یک شدددم خیلیییی ناراحتم خیییلیییی 😢😢 انگیزه لاغر کردن و ورزش ندارم ..مثل خرس افتادم پای تی وی فیلم میبینم تخمه میشکنم . قهوه میخورم ..شکلات و پفک و میوه و کلااا هر چی بیاد دستم میخورم 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢تورو خدا بگین چیکار کنم حیف منه به خدااا  خوشگلم و دوست ندارم چاق بشم از ریخت و کلاس بیفتم 😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیاده روی نمیکنم مثل روزای قبلم میخورم ن کمترن بیشتر

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
خوب نخور  هرچی بخوری مغزت بیشتر فرمان میده که بخور بخور

خب نمیتونم هی میخورم ..هی میگم ولش کن اینم بخورم بعد ورزش میکنم و بعد هم گشادی درمیارم حال ورزش ندارم .. کلا از دوازده شب به بعد که میخابم بخوابم تازه مغزم کار میکنه و میفهمه چه پدری سر شکمم دراوردم که دیگه دیره ..شب ها عاقل میشم😐

از ریخت و کلاس نیوفتی صلوات🤗

😂😂 کلا خودشیفته ام که بعضی وقتا به ضررم هم نبوده هاا انگیزه میشده ورزش کنم و خودمو دوست داشته باشم  لباس های خوشگل بپوشم و ..(البته قبلا که انگیزه داشتم) 😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز