2777
2789
عنوان

سامانه ۴۰۳۰

1263 بازدید | 19 پست

چرا زنگ میزنم کارشناساش جواب نمیدن تنگی نفس عرق دارم بلند میشم دنیا رو سرم میچرخه تبم دارم میخوام ببینم کرونا گرفتم.

کسی زنگ زده جواب دادن

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما زنگ زده بودیم جواب دادن 

شاید شلوغ بوده دوباره بزن

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

یه سایتی دادن که باید ثبت نام کنی سامانه غربالگری،من ثبت نام کردم،خودشون تا حالا دو بار باهام تماس گرفتن

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
یه سایتی دادن که باید ثبت نام کنی سامانه غربالگری،من ثبت نام کردم،خودشون تا حالا دو بار باهام تماس گ ...

ادرسشو میدی گلم

عزیزم من ۴۰۳۰ میگیرم باید ۸ یا ۹ بزنم .

من هم 8 رو زدم هم 9 میگفت اشتباهه😞

برود هر که دلش خواست شکایت بکند،شهر باید به تپل بودنم عادت بکند😻لطفا کتاب خوب بهم معرفی کنید😻
من میزنم بوق میخوره کسی جواب نمیده

عزیزم به ۱۹۰ زنگ بزن

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
تا حالت شدید که مثل خفگی هست نباشه دکتر نرو خیلی آلودس، ۴۰۳۰ منم زنگ زدم برا تنگی نفس اما میگن باید ...

ای بابا میترسم خوب خدای نکرده حاد بشه شما علایمت چیه الان عفونت کلیه دارم خون تو ادرارم ولی دکتر نرفتم براخترم نگران یسال ۷ ماهشه شوهرمم یه کلیه داره دخترم بعد خدا فقط منو داره 😭😭😭