2777
2789
عنوان

سامانه ۴۰۳۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 19 پست

عزیزم چهل سی شماره نیس ک

کارمند های بهداشت،هم از خط ثابت هم مبایل یه کد میگیرن بعد زنگ میزنن،باید کارمند بهداشت باشی تا خطت تعریف شده سازمان باشه

برا همون شماره نمیوفته فقط میزنه چهل سی

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!      مرغ باش تخم بزار!  والا!!!   الماس_شب هستم.   یه روز یکی درمورد بی اعتقادیش به خدا تاپیک زد،منم نظر گذاشتم و مخالفش بودم،اما در عین ناباوری کاربریمو تعلیق کردن! #نی_نی_یار_با_دقت😒.  عاشق حیواناتم😍 اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.
عزیزم چهل سی شماره نیس ک کارمند های بهداشت،هم از خط ثابت هم مبایل یه کد میگیرن بعد زنگ میزنن،باید ک ...

پس چرا میگه الان به اپراتور وصل میشی چندتا شماره اول که گویاس  فقط ۸ و ۹ تلفن اپراتورشونه .

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا میترسم خوب خدای نکرده حاد بشه شما علایمت چیه الان عفونت کلیه دارم خون تو ادرارم ولی دکتر نرف ...

من تنگی نفس گرفتم، یعنی حرف نمیتونم بزنم مثل قبل، بخوام یه جمله بگم نفسم کم میاد زنگ زدم ۴۰۳۰گفت باید بری دکتر، مطبا هم که آلوده هست منکه جرات ندارم برم یعنی اصلا درست نیست چون احتمال اینکه کرونا از نوع شدیدش رو بگیریم تو مطب و بیمارستان زیاده، شاید تبت بخاطر عفونتت باشه، عفونت ادرار گرفتی یا عفونت کلیه؟

من تنگی نفس گرفتم، یعنی حرف نمیتونم بزنم مثل قبل، بخوام یه جمله بگم نفسم کم میاد زنگ زدم ۴۰۳۰گفت بای ...

عفونت واژن زده به کلیه هام الان چطورین چند روزه میگذره از تنگی نفستون میدونی من مثلا یه ساعتایی نفسم میگیره شبا موقع خواب باز کمتر میشه نمیدونم توکل بخدا باز میگم اگه برم نهایت گرفته باشم قبل اینکه حاد بشه شاید تونست کاری کرد .

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘
عفونت واژن زده به کلیه هام الان چطورین چند روزه میگذره از تنگی نفستون میدونی من مثلا یه ساعتایی نفسم ...

الان همونطورم، دیگه مثل قبل نمیتونم حرف بزنم، ولی برا تست کرونا دکتر نرو چون اونجا که میری سی تی اسکن توشون آدمایی که کرونایه شدید دارن هم زیاده اونوقت ممکنه خدای نکرده نوع شدیدش رو بگیری، الانم اگر خدای نکرده یک درصد گرفته باشی نوع خفیفش هست که باید استراحت کنی و خودتو قرنطینه کنی، فقط عفونتی که به کلیه هات زده خطرناکه که اگر بتونی با دکترت تلفنی صحبت کنی که داروهاتو بدون اینکه مطب بری بگیری خیلی خوب میشه