2777
2789

فکر میکردم الان خیلی مهمم و همه دوسم خواهند داشت😂الان دوماهه باردارم و همش خوابم میاد،خونه به هم ریخته س،شوهرم اصلا کمک نمیکنه،فکر میکردم الان اینقدر عزیز میشم که کلی کمک میکنه😅خانواده ی شوهرمم که کلا تیکه میپرونن،نمیدونم چشونه😂دیروزم خونه ی مامانم بودم،خاک برسرم یکم غذا زیاد خوردم😋آبروم رفت،مامانم سریع کوبید سرم،خلاصه بگم به اقدامی های عزیز،اگر انشاالله باردار شدین انتظار رفتارای خاصی نداشته باشین،حتی ممکنه تنهاترم بشین😘

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حس میکنم وقتی باردار شم همرو از بالا نگاه میکنم   عین این ملکه انگلیس با یه اشاره سروشت جه ...

نه بابا،خبری نیست

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

بستگی به اطرافیان داره گلم  همه اونجوری نیستن    من مادرشوهرم هم ک از هم بدمون میاد اوایل خیلی حواسش بهم بود  به خورد و خوراکم   مدل نشستنم  خوابیدنم ...    اطرافیان باید یکم فهمیده باشن

کاربری تازه نیستم  قبلی بخاطر بحث سیاسی ترکید😐
 اصلا حقشونه بهشون نگی باردارم

آخه فکر میکردم الان حلوا حلوام میکنن،چه میدونستم محل .....نمیذارن😂

انشاالله بسلامتی بیاد بغلت عزیزم  اشکال نداره بخاطر قرنطینه اعصاب ندارن    

ممنونم گلم

من بعد از پنج سال اونم فقط معجزه بود كه باردار شدم اما بجز خانواده خودم برا كسي مهم نشدم😉 حتي شوهرم. خانواده شوهرم كه نگم براتون بي معرفت تر از اونها آدم نديدم خواهرشوهرام كه تو دوران بارداريشون من هر هفته بهشون زنگ ميزدم، تو اين چند ماه يه sms هم ندادن كه حالم رو بپرسن و اصلا ببينن چند ماهمه. حتي وقتي خبر بارداريم رو دادم خيلي خوشحال نشدن اما قبل از بارداريم هر وقت ميديدنم بهم ميگفتن چرا فلان دكتر نميري و كلي برام نسخه تجويز ميكردن

خدايا شكرت🙏🏻