2777
2789
عنوان

سی سال به بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 32 پست

موز بر دارم برم☹🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دهه شصتیم افسرده ی افسردم داغونم به زورفقط نفس میکشم....... 

عزیزم غم نخور..هر کسی یه جور داره عذاب میکشه..تنها نیستی

اگر تاریکی نبود ستارگان نمیدرخشیدند🌹
از اینکه از سی گذشتم خیلی ناراحتم..حس بدیه بزرگ شدن

اتفاقا حس تکامل شدنه

منکه خیلی راضیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اصلا از روحیاتتون خوشم نیومد

قدکشیدن بچه هاتونو ببینیدو لذت ببرید

بااین روحیاتتون چطور گرمی رو ب خونوادتون انتقال میدید؟؟

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اصلا از روحیاتتون خوشم نیومد قدکشیدن بچه هاتونو ببینیدو لذت ببرید بااین روحیاتتون چطور گرمی رو ب خ ...

وای آذر تو خیلی خوبی..مشخصه خانم سرزنده و شادی هستین..ایول..خوشم اومد

اگر تاریکی نبود ستارگان نمیدرخشیدند🌹
وای آذر تو خیلی خوبی..مشخصه خانم سرزنده و شادی هستین..ایول..خوشم اومد

قربووونت عزیزم

از فاز منفی دادن کم کم روحمون کسل میشه و خودمون روافسرده میکنیم.... 

از اینکه از سی گذشتم خیلی ناراحتم..حس بدیه بزرگ شدن

اتفاقا خیلی حس خوبیه . منم قبل سی استرسشو داشتم . الان خیلی حال خوبی دارم . 33 سالمه

گپ لاغری. لینک و کپی کن توی تل گرام @rejimcalorishomary
میتونی بهم بگی چته؟؟شاید تونستم کمکت کنم مشکل مالی هستش؟؟؟

والاامن بیست ساله ازدواج کردم یه پسر19ساله دارم همون چن ماه اول زندگی فهمیدم شوهرم مردزندگی نیست وبدردم نمیخوره ولی چهارماه نگذشته باردارشدم ناخاسته دیگه هیچی بخاطربچم مجبوربه ادامه دادن زندگی شدم که هرروزش برام مثل صدسال گذشته همش به خودم دلخوشی میدادم هرروزوهرسال که تحمل کنم تاپسرم بزرگ میشه مثل هزارسال گذشت ازم تواین بیست سال بایه شوهربدبین شکاک مریض به بعضی رفتارااا بی درک بی مسولیت وخودشیفته ودست بزن وخسیس زندگی کردم بیست سال محدودم کرده بیست سال استقلال نداشتم بیست سال امیدوآرزوهاموازم گرفت مثل یه اسیرمثل یه برده..... الانکه پسرم بزرگ شده میخام جدابشم ولی مستقل بشم ولی ازبی پولی ونداری بخدامیترسم میخام یه خونه رهن کنم خونه ی پدرم نرم چون خواهرای مجردوبرادرمجرددارم پدرمم کارگرازپس زندگیه خودشونم بابدبختی برمیادنمیخام محتاج خونوادم بشم نمیخام مسولیت منم بهشون اضافه بشه.... الان همه ی فکروغم وغصه م جورکردن یه پولی واسه همین اولای جداییمه ولی راه به جایی نمیبرم بخدااا...... 

کاربری جدیدنیستم قبلیموترکوندن... من پرند36هستم....