من یه راهنمایی میخواستم. یه آقایی یکسال پیش عاشق من شد.وقتی بهم گفت هیچ حسی نداشتم بهش. تو تموم این یکسال به من پیامای عاشقانه میداد تا دلمو به دست بیاره. یه بار که محکم جواب رد دادم یه ماهی دیگه پیام نداد. اما باز شروع کرد تا ده روز پیش. یه کم باهاش سرد حرف زدم که یهو با حالت قهر پیامارو پاک کرد و دیگه خبری ازش نشد. تو این مدت یه احساس خیلی عجیبی پیدا کردم.نمیدونم عشقه یا وابستگی. هرچی که هست هروقت گوشیو چک میکنم و میبینم پیام نداده بغض میکنم و تا کسی میگه چته شدیداً گریه م میگیره. یه بار دیگه ام اینطوری شده بودم.همون یه ماهی که خبری ازش نبود. اما وقتی برگشت و باز درخواست ازدواج داد بازم نتونستم بله بگم. همش تردید دارم.الانم حالم خیلی بده.امروز صبح گفتم پیام بدم و حال باباشو که مریضه بپرسم که خیلی با خونسردی جوابمو داد.تا گفتم مزاحم نشم خدافظ.فوری گفت خدانگهدار.بااینکه قبلنا به زور نگهم میداشت میگفت باهام حرف بزنم تا حالم خوب بشه.اما الان بی خیالش برام عذابه. همش میترسم بره با یکی دیگه.میتریم بعد اون کسی عاشقم نشه. دلم براش تنگ شده اما بازم نمیدونم چه مرگمه .عاشقشم یا فقط به شدت وابسته ش شدم. دارم میمیرم.کمکم کنید.،،😭