2777
2789
عنوان

حال بد

114 بازدید | 16 پست

سلام دوستان.

من یه راهنمایی میخواستم. یه آقایی یکسال پیش عاشق من شد.وقتی بهم گفت هیچ حسی نداشتم بهش. تو تموم این یکسال به من پیامای عاشقانه میداد تا دلمو به دست بیاره. یه بار که محکم جواب رد دادم یه ماهی دیگه پیام نداد. اما باز شروع کرد تا ده روز پیش. یه کم باهاش سرد حرف زدم که یهو با حالت قهر پیامارو پاک کرد و دیگه خبری ازش نشد. تو این مدت یه احساس خیلی عجیبی پیدا کردم.نمیدونم عشقه یا وابستگی. هرچی که هست هروقت گوشیو چک میکنم و میبینم پیام نداده بغض میکنم و تا کسی میگه چته شدیداً گریه م میگیره. یه بار دیگه ام اینطوری شده بودم.همون یه ماهی که خبری ازش نبود. اما وقتی برگشت و باز درخواست ازدواج داد بازم نتونستم بله بگم‌‌. همش تردید دارم.الانم حالم خیلی بده.امروز صبح گفتم پیام بدم و حال باباشو که مریضه بپرسم که خیلی با خونسردی جوابمو داد.تا گفتم مزاحم نشم خدافظ.فوری گفت خدانگهدار.بااینکه قبلنا به زور نگهم می‌داشت می‌گفت باهام حرف بزنم تا حالم خوب بشه.اما الان بی خیالش برام عذابه. همش میترسم بره با یکی دیگه.میتریم بعد اون کسی عاشقم نشه. دلم براش تنگ شده اما بازم نمی‌دونم چه مرگمه .عاشقشم یا فقط به شدت وابسته ش شدم. دارم میمیرم.کمکم کنید.،،😭

همیشه همینه تا وقتی که یکی هس براش قبافه میگیریم وقتی محل نده سمتش کشیده میشیم اما درکل مگه خواستگاری به حرف و پیامشه زود هم جدی نگیر 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما فقط عادت کردی به بودنش 

اگه دوسش داشتی توی اون یکسالی که اون بیچاره خودشو کشت تا توجه کنی یه حرکت مثبتی میزدی .

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 
همیشه همینه تا وقتی که یکی هس براش قبافه میگیریم وقتی محل نده سمتش کشیده میشیم اما درکل مگه خواستگار ...

همکلاسیمه.یه بار به زور منو سوار ماشینش کرد گفت من نمیتونم فراموشت کنم و این حرفا. چند بارم خواهش کرد بذارم رسمی بیاد خواستگاری .اما من اجازه ندادم. 

آخه میدونید یه مشکل دیگه ام که دارم اینه که حتی وقتی به اون جواب رد میدادم ، یکی دیگه میخواست بیاد خواستگاری ، اجازه نمی‌دادم.اصلا دلم نمیاد .حس میکنم دیوونه شدم.،🤦

بعدشم من نسبت به خواستگارایی که از طریق سنتی میان جلو کلا اصلا حسی پیدا نمیکنم.واسه همین ، اونو به اونایی که معرفی میشن ترجیح میدادم باز. تو این مدت یه جورایی میخواستم نگهش دارم تا شاید مهرش به دلم بیفته.اما یه وقتایی عذاب وجدان میگرفتم و بد رفتاری میکردم تا ولم کنه. نمی‌دونم چرا خدا منو تو این شرایط سخت قرار داد.

بخاطر تنهایی وابسته شدی ب حرفاش که نازتو بکشه و التماست کنه ک بمونی  ولی از نظر عقلی شاید اون ملاک ها و شرایط خوب رو واسه شوهرت بودن نداره واسه همین منطقی ک فکر میکنی نمیپسندیش ولی حسی ی کم درگیرش شدی ک فقط دورو برت باشدش

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
ب نظرم خدا تورو تو این شرایط سخت قرار نده  خودت شرایطو سخت کردی برا خودت 😕😕😕 یا بخواه طرفو ...

چرا.چون سه سال پیش یه آقایی بهم ابراز علاقه میکرد. منم شدیداً عاشقش شدم .اصلا زندگی برام یه جور دیگه ای شده بود. دوستم این مشکوک میزنه.اما من باورم نمیشد. آمارشو درآورد تا اینکه فهمیدم آقا زن داره. به خاطرش افسردگی گرفته بودم. دلم فقط مرگ میخواست. از خدا خواستم مهرشو از دلم بیرون کنه و یکیو سر راهم بذاره که جای اونو تو قلبم بگیره و بهم آرامش بده و حالمو خوب کنه که اینطوری شد. بعضی وقتا فک میکنم خدا با من لج کرده‌..

بخاطر تنهایی وابسته شدی ب حرفاش که نازتو بکشه و التماست کنه ک بمونی  ولی از نظر عقلی شاید اون م ...

شاید.ولی اینم می‌دونم اگه دیگه کسی اونقدر که اون دوسم داشت دوسم نداشته باشه هرگز خودمو نمیبخشم. 😔 مامانم ام همش میگه دوسم داشت مرد خیلی خیلی مهمه.نباید ساده ازش گذشت. میگه اشتباه کردم.،😢

چرا.چون سه سال پیش یه آقایی بهم ابراز علاقه میکرد. منم شدیداً عاشقش شدم .اصلا زندگی برام یه جو ...

نه عزیزدلم 

صرفا چون ی نفر باهات بد کرده ک کل پسرها بد نیستن ...

من برات نهایت خوشبختی رو ارزو میکنم گلم 

الهی سر راهت ی مرد خوب قرار بگیره جان دلم

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇