2777
2789
عنوان

بارداری

130 بازدید | 12 پست

سلام من سه روزه پریودم عقب افتاده و اولین بار ۲۶اسفند اقدام داشتم تا ۱۲فروردین یه روز یا دوروز درمیان و تنبلی تخمدان دارم و پریودامم همیشه نامنظمه هیچ علامت بارداری دیگه ای ندارم ب نظرتون بی بی چک بزارم؟؟کی بزارم؟؟و اینکه اولین ماه اقدامم بوده

منم ۴روزعقب افتادم زدم منفی بود توفعلا صبر کن چون سابقه داشتی بمونه عقب ۱هفته صبر کن

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟

ی هفته بعد پریودت ینی اول اردیبهشت

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها من مجردم ولی پریودم ۵ روز عقب افتاده  از چی میتونه باشه

استرس ترس کیست

بعدشم تا ی هفته طبیعه عزیزم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

سلام منم مثل شمام پنجمین روزتاخیرمه همین الان بی بی چک منفی شد

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...