2789
عنوان

خاستگار😟😟😟🤕🤕🤕🤕

608 بازدید | 49 پست

بچه ها یکی از فامیلای پدرم قبلا زنگ زده بودن ب مادرم بعد منو خاستگاری کردن😒مامانمم گفته ک نفس داره ادامه تحصیل میده😁

بعد این گذشتش ررررررف تا امروز😐زنگ زدن بابام وقتی بیرون بوده 😐(اینم بگم بابام موافقه😕.

بابام اومد خونه داشت تلوزیون میدیدیهو همینجوری بهم گف فاطمه خانم(ننه ی پسره😬. زنگ زده بود بعد گف ب نفس هم سلام برسون 😶 منم هیچی نگفتم(ب مامانم وقتی داشت میگف ک زنگ زدن دوباره و اینااا شنیدم.

من ازین پسره خوشم نمیاد😒😒 

الان چجور برم سر بسته😂😂😂😁ب مامانم بگم ک الکی قول و قرار نزارن 😶اینم بگم پسره همه چیش اوکیه😐حالا چی کار کنم بنظرتون🙁🙁😓😓😓😓😓

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه فعلا ب من نگفتن ک 😐من خودم شنیدم  مثلا من نمیدونم😞

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
چرا خوشت نمياد ازش

نمیدونم واقعا 😒😒 واقعا بدم میاد ازش😐

اولا چرا سربسته بگی خیلی ساده برو صحبت کن بگو مشورت میخوام. 

بعد هم اگه پسره همه جیزش اوکیه و شما چهره ش رو هم به دلت میشینه بعد ازدواج اون عشق آتشین هم میاد لازم نیس آنقدر خوش قیافه باشه که در نگاه اول دیگه عاشقش بشی. البته اگه اصلا چهره شو دوس نداری که هیییچ...