2789
عنوان

خاستگار😟😟😟🤕🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 49 پست
میدونی اخه میترسم بیان حرف بزنیم بعد خوشم نیاد ردش کنم بعدش خانوادم هی بگنننننن باید میرفتی خیلی خوب ...

بعدش خوشت نيومد بزار هي بگن تو هم هي بگو نميخوامش 

به زور كه نميدنت يا مختو نميزنن كه اين خوبه و فلان

خدايا تمام اميد من تويي.. فقط از تو ميخوام...

خیلی ها بودن اول بدشون میومده بعد که طرف اومده حرف زدن باهاش دیدن اصلا اونطور که فکر میکردن نبوده.مهم اینه که اون از شما خوشش میاد.

حالا مثلا شما از یکی خوشت بیاد دنبال طرف موس موس کنی اون اصلا ازت خوشش نیاد خوبه؟؟؟

اینجا خواستگاری با مرده..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا خوشت نمیاد اگه همه چیش اوکیه احازه بده بیان باش چن بار بشین وحرف بزن شاید مهرش بر دلت بشین ...

من ۲۱ اون ۲۸ 😕

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
😒اخه واقعا خوشم نمیاد ازش 

حالا ممکنه بعدا خوشت بیاد ازش ولی خوب دوست داشتنم خودش خیلی مهمه به نظرم من خودم هر کی رو مادرم معرفی میکنه ازش خوشم نیاد رک میگم نه تا حالا 7 تا دختر بهم معرفی کرده قاطعانه گفتم نه

اره خیلیم‌خوبه داداش من نظانیه اتفاقا خیلی خانواده دوستن و زن دوست 

اگر مجبور نشی بری منطقه نظامی بشینی البته..

چون منطقه نظامی یجور زندانه .قوانین خاصی داره که موظفی رعایت کنی..رفت و آمدات رو میشمرن.مهمون بیاد بره میشمرن...خیلی بده

بعدش خوشت نيومد بزار هي بگن تو هم هي بگو نميخوامش  به زور كه نميدنت يا مختو نميزنن كه اين خوبه ...

یچیزیم هس نخندینا 😑میترسم خوشم بیاد ازشو برم😐بعدش ب ارزوهام نمیرسم ک اینهمه درس خوندم شبا بیدار موندم🤕زحمت کشیدم اخه

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
یچیزیم هس نخندینا 😑میترسم خوشم بیاد ازشو برم😐بعدش ب ارزوهام نمیرسم ک اینهمه درس خوندم شبا بیدار مو ...

بری خونه شوهر زحمتات هدر رفته؟؟؟؟؟؟؟چه استدلالیه آخه..اونجا نمیشه درس بخونی؟؟؟

حالا ممکنه بعدا خوشت بیاد ازش ولی خوب دوست داشتنم خودش خیلی مهمه به نظرم من خودم هر کی رو مادرم معرف ...

خب هنوز نگفتن بهم ک 😑می خوام جلو جلو بگم ک اصن بهم نگگگن خودشون بفهمن 🤕

حالا چیکار ست آقا پسره؟

باباش پولداره😒 خودش کارمنده 

کارمند کجا البته ببخشین

بانک 😑 البته فک کنم 

موقعیت مناسبی نداره ولی بازم اگه بلند پرواز نیستین یه تحقیق کنین اگه خوب بود جواب بدین حالا شاید ازش ...

عجیبه واقعا ی سوال پرسیدم دویستا جواب گرفتم ک تو این دویستا یکیش جواب سوالم نبود 😂😂😂

خدایا منو گاو کن😂😂😂