2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهرم دگ خسته شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد خوبه كه تنها نيستم😞

به جهنم محلش نده اصلا ادم حسابش نکن بزار به حساب بی عقلیش ولی یه وقتایی جوابشو بده نگن اسکوله والا 

زندگی شما با شانس بهتر نمیشود 😊بلکه با تغیر بهبود می یابد 😍😍                                                                                  
نه به خدا ارزو به دل موندم یه بار دعوتم کنن دست حسابی نه این که خودم برم کارا رو بکنم 

آره به خدا من که هروقت برم منو که می بینه میشینه  من غذا حاضر میکنم انگار من صاحبخونمو ایشون مهمون

نمیشه آخ بخدا اگ جای من بودی نمیتونستی بی تفاوت باشی ...خیلی بلاهاسرم آوردن 

حق داری میدونم.ولی چیکارکنیم بایدایناروتحمل کنیم.گاهی میگم خدایا چ اشتباهی کردم اینوخاستم بزارجداشم واس خاطرخانوادش بازمیگم خنگ خودش خوبه گوربابای خانوادش

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
کلا تو خانواده شوهر یکی پیدا میشه ادمو اذیت کنه

دقیقا من شوهرم نظامیه نیمه اول خونه نبود منو برد گذاشت خونه باباش شهر نیستن روستان نمیدونی چی کشیدم از دست پدرشوهرم و متلکاش ولی خوب منم بی جواب نذاشتم حرفاشو اما چ فایده گوشش اصلاا بدهکار نیس کلا چیزی ب نفعش نباشه نمیشنوه

خدایا پسرکوچولومو به تو سپردم❤ یاعلی بن موسی الرضا 🌙💫👑
آره به خدا من که هروقت برم منو که می بینه میشینه  من غذا حاضر میکنم انگار من صاحبخونمو ایشون مه ...

والا میشنه با پسراش گل میگن گل میشنون عروسا کار نکن ...

میدونی اولا که تازه عروس بودم دعوتشون کردم پرو برگشت گفت شما عروسا مهمونی بدین منم دعوت کنید بیام بخورم

زندگی شما با شانس بهتر نمیشود 😊بلکه با تغیر بهبود می یابد 😍😍                                                                                  

من هم مثل شما ی مدت گفتم زشته جواب ندم بی احترامی نشه گذشت کردم

ولی دیدم دیگه شورشو دراورده هم خودش هم دختر بیشعورش 

تاجایی ک بتونم جواب میدم درجا

درکنارش کاری میکنم حرص بخوره 

از جمله برا خونه مادرشوهر لاک میزنم چون چندبار ب شوهرم چقولی لاک منو کرده 

رژ جیغ میزنم 

حالا ک بامن میتازونه منمحرصش میدم

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

شما با این موضوع کنار بیاید به این صورت که شما نمیتوانید اخلاق وخلق وخوی مادرشوهرتون رو مطابق میل خود تغییر دهید پس منطق حکم میکند که با این ناسازگاری خودتون رو وفق دهید....البته این نکته در نظر بگیرید اگر ارتباطتون  کمتر کنید شاید نتیجه ای مثبت بگیرید البته تضمینی وجود ندارد..

حالا که شوهرت میدونه چرا اعصابت رو خورد میکنی. نشنیده بگیر. از این گوش بشنو از اون گوش در کن. انگار نمیشنوی. ما هم همینیم.   اوقات خودتو شوهرت رو تلخ نکن. شوهرم همیشه میگه تو نمیتونی آدما رو ادب کنی. میتونی کاری کنی کمتر صدمه ببینی. راستم میگه. من بعضی وقتا حوصله ی خودمم ندارم میگن بیاین یا فلان. به شوهرم میگم اصلآً حوصله ی حرفای مامانتو ندارم الان. یه موقع دیگه خودم قرار میذارم سر حوصله در معرض تیکه هاش قرار میدم خودمو   یا دعوتشون میکنم یا میریم بعد از شامی عصری خونشون. 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 54 دقیقه پیش
2791
2779
2792