2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهرم دگ خسته شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 88 پست
عزیزم به خدا ذاتیه  مامانش هم کلا خیلی باسیاسته ،کلا خانوادگی خیلی زرنگن و آتو دست کسی نمیدن،هم ...

من مادرم سیاست نداشتع ونداره...بازمن ازدیگران درس گرفتم اینجااومدم حرفای خیلیاروشنیدم گرگ شدم.درس خوندم.ولی مادرم بیچاره ساده پیاده.

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ خرف دل منو زدی مادر شوهر من بعضی دقتا یه بی عقلیایی میکنه و یه چیزایی میگه که ادم دهنش باز میمونه ...

باورتون‌میشه مادر شوهر من بعد از سه سال فقط دوبار دعوتم‌کرده اونم بعد از ۵،۶باری که من دعوتشون کردم ...حتی سر ظهر اونجا بودم یا شب که میریم خونشون یه تعارف نمیزنه 

زندگی شما با شانس بهتر نمیشود 😊بلکه با تغیر بهبود می یابد 😍😍                                                                                  
عزیزم به خدا ذاتیه  مامانش هم کلا خیلی باسیاسته ،کلا خانوادگی خیلی زرنگن و آتو دست کسی نمیدن،هم ...

من خير سرم مامانم انقد با سياسته و انقدددد خوب جواب فاميل شوهرش و ميده بعد من مثه اوسكولا فقط اعصاب خودمو شوهرمو بهم ميريزم

باورتون‌میشه مادر شوهر من بعد از سه سال فقط دوبار دعوتم‌کرده اونم بعد از ۵،۶باری که من دعوتشون کردم ...

والا من راضیم دعوتم نکن تااین ک غذای ته مونده ی دومادشوبذاره جلومو و بگه این غذارودیشب برای دومادم پختم

ببين كلا مادرشوهر من مث يه بچه ميمونه كه زبون نميفهمه كلا ميدونم جوابشم بدم باز از رو نميره

مثل مادرشوهر من چند بارم تذکر بدی انگار به درگفتی اصلا به خودش نمی گیره. چند باربحثمون شده گفته غلط کردم ولی باز رفتارش درست نکرده.

خب من همه ی این کارارو میکنم میشینن جلوم پچ پچ میکنن یهوبلند میخندن وچندبارشنیدم ک منومسخره میکنن... ...

اینادیگه چقد عفریته هستن بزارجربخورن به یورت

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
خب من همه ی این کارارو میکنم میشینن جلوم پچ پچ میکنن یهوبلند میخندن وچندبارشنیدم ک منومسخره میکنن... ...

کاااااااملا بی تفاوت باش و برات مهم نباشن سعی کن خیلی کم رفت و امد کنی

لطفاً برای خوشبختی بچه هام یه صلوات بفرستید 😘
اره واقعا من باورت ميشه بعضي وقتا دگ خندم ميگيره از حرفا و خنده هاش اصلا در شأن يه زن تو اون سن و سا ...

اقا مادرشوهر تو مادرشوهر من نیست احیانا

باورتون‌میشه مادر شوهر من بعد از سه سال فقط دوبار دعوتم‌کرده اونم بعد از ۵،۶باری که من دعوتشون کردم ...

خوش بحالت 

كاش اينا هم دست از سر ما بردارن هيچ خيري ندارن فقط شرررر ميرسونن

به نظرم شما نباید این همه بی توجهی مادرشوهرتون رو نسبت به خودتون مهم بدونید وقتی که مداوم مورد توجه شوهرتون هستید ومهم تر از اینکه شوهری داری که درک میکنه....ببخشید مگع شما عروس چندم هستید؟؟

خوش بحالت  كاش اينا هم دست از سر ما بردارن هيچ خيري ندارن فقط شرررر ميرسونن

نه به خدا ارزو به دل موندم یه بار دعوتم کنن دست حسابی نه این که خودم برم کارا رو بکنم