2777
2789
عنوان

چقدر خودتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷۰درصد خودمم.  اما ۳۰ درصد باقی مونده بعضی جاها ادم مجبوره نقاب بزنه برای حفظ زندگیش کارش موقعیت اجتماعیش شأنش ... 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

من صددرصد خودمم.اصلا هم نقش بازی نمیکنم.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

من یکم بی حوصله وحالت افسردگی دارم

اما بزورخودمو سرحال میکنم لبخند میزنم بزور توی خودم ذوق ایجاد میکنم و حسمو خوب میکنم

ینی خودم نیستم؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
نمی تونم اصلا معنی نقاب درک کنم یعنی چی؟ آدم تو زندگی که نمی تونه طولانی مدت نقش بازی کنه

چرا بعضیا اینقدر خوب نقش بازی میکنن که باید بهشون اسکارداد

پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش
سختت نیست اخه تاکی آدم میتونه به احساس خودشم دروغ بگه

چرا سخته . ولی بلخره تکلیفمو باهاش روشن میکنم . دلم اونقدر ازش سیاهه که مدت زمان طولانی نمی تونم حفظ ظاهرکنم

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد