2789
عنوان

دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 61 پست
نه من ندیدم یکی دیگ م هست الان دارم میخونم صب کن تگت کنم نمیدونم همونه ک تو میگی یا نه

باشه  بابا حرفم بد نبود که فوشم نبود حد خودتو بدون چیه اصلا متوجه حرفم نشد باشه عزیزم

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

من زود ازدواج کردم به دلایلی و اصلا خواستم نبود حالا شاید یه زمانی گفتم و کلا موافقش نیستم اصلا اما الان اختلاف سنی بین زوجها هم بیشتر شده مثلا دختر شونزده ساله پسر بیست و هفت ساله پسره رفته دورا شو زده و حالا یه دختر کم سن انتخاب میکنه که مثلا چشمو گوش بسته باشه 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین یه دختر 81 هست از دیروز خودشو کشته با نامزدش خوب ؟؟ بعد یکی تو اون تاپیک گفته  بود  ب ...

😂😂ای خدا بزار تو حال خودشون باشن😂ایشالا ک خوشبخت شن 

حداو بدون خانم😂😂😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من زود ازدواج کردم به دلایلی و اصلا خواستم نبود حالا شاید یه زمانی گفتم و کلا موافقش نیستم اصلا اما ...

هست  به نظرت؟ به قول خودشون دنبال دختر خونگی هستن  بعدم   طرف میاد اینجا تاپیک میزنه  انگار سایت ملک پدریشه به من میگه حد خودت رو بدون تو تاپیک دهه هشتادی ها نیا😐 سراینکه گفتم نفری سه تا بچه دارن کل نظریه های زیست شناسی رو زیر سوال بردن😐 این که مجبور باشی فرق داره

😂😂ای خدا بزار تو حال خودشون باشن😂ایشالا ک خوشبخت شن  حداو بدون خانم😂😂😂

اخه مگه حرف بدی بود؟😂 همه میدونن بدن از  18سالگی  از نظر بیولوژیکی تازه واسه  ازدواج امادس  نظریه روانشناسیم که مشخصه  بعد میگن بزرگ شدیم اره باید بدونم😂😂😂

اخه میگه حرف بدی بود؟😂 همه میدونن بدن از  18سالگی  از نظر بیولوژیکی تازه واسه  ازدوا ...

اینکع ار ولی ادمی ک نخواد قانع ش رو هیچوقت ب زور نمیتونی قانع کنی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

هست  به نظرت؟ به قول خودشون دنبال دختر خونگی هستن  بعدم   طرف میاد اینجا تاپیک میزنه ...

من عاشق درسم بودم که ازدواج کردم نمیگم البته تراژدی نمیکنم که بگم ازدواج اجباری بچه درس خون و حرف گوش کنی بودم و بخاطر یه چیزای هفده سالم بود ازدواج کردم و درسمو ادامه میدادم که وسط پیش دانشگاهی فهمیدم باردارم بیست سالم بود چند سال بعد ازدواج درس رو شروع کردم کل زندگیم بهم ریخت و چون کسی نبود بچه رو پیشش بذارم چون اصلا انگار آماده نبودم واسه بچه و زندگی متأهلی و اعتراف هم میکنم اینا اصلا انگار واسه خونه داری و اینا جونشون در میره

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
اینکع ار ولی ادمی ک نخواد قانع ش رو هیچوقت ب زور نمیتونی قانع کنی

اهوم 😁  کلی  از موهام سفید شد😕  😂😉

من عاشق درسم بودم که ازدواج کردم نمیگم البته تراژدی نمیکنم که بگم ازدواج اجباری بچه درس خون و حرف گو ...

اصلش هم همینه اره انگارانشالله  خوشبخت باشی عزیز دلم😘😘😘

من عاشق درسم بودم که ازدواج کردم نمیگم البته تراژدی نمیکنم که بگم ازدواج اجباری بچه درس خون و حرف گو ...

یکی از همکارای شوهرم بود چون اونا هم اینجا کسی رو ندارن رفت و آمد داریم خانومش متولد هشتادو سه هست و سال نود و شش ازدواج کرده بیکاره خونه بهش میگم درس بخون آرایشگری و خیاطی چیزی یاد بگیر میگه وقت ندارم چیکار میکنه روزی سه بار شیشه ها رو پاک میکنه خونه برق میندازه اصلا انگار زن واسه خونه و بچه داریه یه همچین دیدگاهی دارن کلا و دختراشون نه ده سالگی نشون میکنن و سیزده سالگی ازدواج