2789
عنوان

دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 61 پست
کلا اینجا ادمای متفاوت زیاد میبینی البتع من دخترای کم سن میدیدم ک ازدواج میکردن  انگار جدیدا ...

اره شدیدا  خیلیم درد ناکه متولد  83سه تا بچه😕 ماهم حتما باید منتظر نوه میبودیم الان😂

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
اره خوب واقعا درسته  مرسی که به حرفام گوش دادی😘😘

فدات 💋💖💋

از اینجور قبیل زیاده و روز به روز پیشرفت میکنن 

هیچکس ارزش خودمونو نداره 😉😉😉

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فدات 💋💖💋 از اینجور قبیل زیاده و روز به روز پیشرفت میکنن  هیچکس ارزش خودمونو نداره 😉😉😉

اره  واقعانم😘

اره شدیدا  خیلیم درد ناکه متولد  83سه تا بچه😕 ماهم حتما باید منتظر نوه میبودیم الان😂

😂😂😂ای خدا لابد دیگ

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

الان من هرچی بگم میشم حسود ترشیده

حرف کسی برام مهم نیست 

من تازع20سال سنمع و خودم تصمیم میگیرم

درکل ولی حوصلع غصه خوردن زندگی بقیع رو ندارم ی نظر بود دیگ

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

حرف کسی برام مهم نیست  من تازع20سال سنمع و خودم تصمیم میگیرم درکل ولی حوصلع غصه خوردن زندگی ب ...

اره دیگه درسته

حرف کسی برام مهم نیست  من تازع20سال سنمع و خودم تصمیم میگیرم درکل ولی حوصلع غصه خوردن زندگی ب ...

دیروز تو تاپیک  متاهلای هشتادی بودی؟

دیروز تو تاپیک  متاهلای هشتادی بودی؟

من بودم

من هنو با ۲۰ سال سن بعضی وقتا خیلی بچه بازی در میارم

هر چیزی موقعی داره

ولی خب زندگی خودشونه لابد بهتر میدونن چی مناسبشونه

❌من واسم عشقت مرد💔 ❌من واسم خنده مرد💔❌ روز خوش ندیدم بعد تو💔❌من فقط صفر و صدم حد وسطم مرد💔❌من واسم رفیق مرد💔❌قلبم شد قبرستون وقتی کندم توش قبرتو💔❌یه روح شدم من به کل💔❌دستات دیگه دستای قدیم نی💔❌میده بوی غریبه ها رو💔دلم راه رفتنو میخاد....کنارت شب چقد خوبه...یه دل دارم توی سینه همون واس تو میکوبه...دلم موی تو رو میخاد...دلم روی تو میخاد....دلم بوی تورو میخاد😓.....هرکی دره شه سه دره... امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...گومبه مه یار بازیگره...هنوزم بهترین پسر تو این شهری تو.... هنوزم دلم میخاد اون لبای لعنتی تو هنوزم بهترین هدیه ی طبیعی تو هنوزم نفهمیدم چرا باهام قهری تو..هنو هرجا که میرم یه گوشه تنها میشینم هنو هرجایی بی من تاثیرشو میبینم هنو هرکی که میشناستتو تحویل میگیرم هنو اگه بهم بگن واقعا رفتی میمیرم منم هرجا که میرم یه گوشه تنها میشینم هنو هرجایی بی من تاثیرشو میبینم هنو هرکی که میشناستتو تحویل میگیرم هنو اگه بهم بگن واقعا رفتی میمیرم.در واقع بهشت وسط جهنم میدونی بذر رو کاشت....تماشای تو در واقع تماشای بهشته....در واقع بدن تو دستات خودش خانواده کشور و عشقه شدی جام جهانی وسط خونم شدی تنها انرژی که باهاش زنده بمونم در واقع من اصن عاشق اینم با تو توی زندون بمونم....منو دور از همه شهر و مردم کن...❌خَلآص❌
نع نمیرم اصلا تو این تاپیکا

ببین یه دختر 81 هست از دیروز خودشو کشته با نامزدش خوب ؟؟ بعد یکی تو اون تاپیک گفته  بود  باورم نمیشه دهه هشتادی ها ازدواج کرده باشن  گفتم کجای کاری نفری دوستام بچه دارن  کلا نظریه های بیولوژیکی و  روان شناسی رو  زیر سول بردن دختره منو  ریپلای کرد خانوم حد خودتو بدون😐

من بودم من هنو با ۲۰ سال سن بعضی وقتا خیلی بچه بازی در میارم هر چیزی موقعی داره ولی خب زندگی خودش ...

دیدی دختره خودشو کشت من یک کلام گفتم نفری دوسه تا بچه دارن نظریه های زیست شناسی رو زیر سوال بردن منو ریپ کرده میگه خانوم حد خودت رو بدون

دیدی دختره خودشو کشت من یک کلام گفتم نفری دوسه تا بچه دارن نظریه های زیست شناسی رو زیر سوال ب ...

نه من ندیدم

یکی دیگ م هست الان دارم میخونم صب کن تگت کنم

نمیدونم همونه ک تو میگی یا نه

❌من واسم عشقت مرد💔 ❌من واسم خنده مرد💔❌ روز خوش ندیدم بعد تو💔❌من فقط صفر و صدم حد وسطم مرد💔❌من واسم رفیق مرد💔❌قلبم شد قبرستون وقتی کندم توش قبرتو💔❌یه روح شدم من به کل💔❌دستات دیگه دستای قدیم نی💔❌میده بوی غریبه ها رو💔دلم راه رفتنو میخاد....کنارت شب چقد خوبه...یه دل دارم توی سینه همون واس تو میکوبه...دلم موی تو رو میخاد...دلم روی تو میخاد....دلم بوی تورو میخاد😓.....هرکی دره شه سه دره... امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...گومبه مه یار بازیگره...هنوزم بهترین پسر تو این شهری تو.... هنوزم دلم میخاد اون لبای لعنتی تو هنوزم بهترین هدیه ی طبیعی تو هنوزم نفهمیدم چرا باهام قهری تو..هنو هرجا که میرم یه گوشه تنها میشینم هنو هرجایی بی من تاثیرشو میبینم هنو هرکی که میشناستتو تحویل میگیرم هنو اگه بهم بگن واقعا رفتی میمیرم منم هرجا که میرم یه گوشه تنها میشینم هنو هرجایی بی من تاثیرشو میبینم هنو هرکی که میشناستتو تحویل میگیرم هنو اگه بهم بگن واقعا رفتی میمیرم.در واقع بهشت وسط جهنم میدونی بذر رو کاشت....تماشای تو در واقع تماشای بهشته....در واقع بدن تو دستات خودش خانواده کشور و عشقه شدی جام جهانی وسط خونم شدی تنها انرژی که باهاش زنده بمونم در واقع من اصن عاشق اینم با تو توی زندون بمونم....منو دور از همه شهر و مردم کن...❌خَلآص❌