2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 49 پست
من داره میشه ۳سال اقدامم دیگه بریدم واقعا

ان شالله خدا دامن شما و همه منتظرارو سبز کنه.. بعدم ی نیم نگاهی ب من بندازه.. توکلت بخدا باشه

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مباركه عزيزم منم همين جور بودم بعد خواستم بندازمش دور ديدم هاله انداخته و باردار هستم  چند وقت ...

هشت ماهه.. تنبلی دارم.. ان شاالله بسلامتی دنیا بیاد

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99
اگر باشی ۱۰۰٪ نشون میده. فردا یکی دیگه بزار که مطمین بشی 

باشه توکل بخدا

منم این ماه فقط ورزش کردم چون داروهم مصرف نکردم اصلا استرس نداشتم حالا نمیدونم مثبت کاذبه یا نه .. چ ...

دقیقا ورزش خیلی خوب 

منم دقیقا یادم که باشگاه یه ماه بود میزفتم که حامله شدم 

دقیقا ورزش خیلی خوب  منم دقیقا یادم که باشگاه یه ماه بود میزفتم که حامله شدم

ان شالله منم ناامید نشم

۵ روز عقب انداختی؟؟اگر اره که فردا صبح بزن من ۵ روز مونده له موعدم همین مارک مدیکور هاله انداخت

اره پنج روز عقب انداختم.. شنبه دوباره میزنم زیر ده دقیقم سر میزنم ببینم مثبته با نه ک اینجوری سردرگم نشم