2777
2789
عنوان

بی بی چک

367 بازدید | 49 پست

پنج روزه عقب انداختم امروز صب بی بی زدم ی دقیقه صبر کردم منفی بود گذاشتمش کنار بعد ی ساعت و نیم رفتم بندازمش دور ک دیدم خط دومم یکم کمرنگ تر افتاده.. میشه امیدوار باشم؟؟ مارک مدیکور ازین قطره چکونیاس

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بنظرم چون می گی بعد یه دقیقه رفتی 

شاید تو ده دقیقه خط انداخته تو‌ندیدی

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

عزیزم مال من مدیکور بود تست دادم منفی بود گذاشتمش کنار بندازمش  بعد صبح رفتم بندازم دوتا خط افتاده بود و باردار بودم مث تو ۵روز عقب زده بودم

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

وای مث من منم ۵ روز عقب انداختم امروز بی بی زدم متفی بود ولی یه ساعت بعد هاله کمرنگ انداخت ولی نمیدونم که مثبته یا نه 

علائم چی داری؟

من کمردرد دارم و نوک سینه هام حساس شده و کتف سمت راستمم خیلی درد میکنه و کبود شده و اینکه یه وقتایی حالت تهوع خفیف دارم  تو چی