2777
2789
عنوان

دروغ سیزده!؟

143 بازدید | 13 پست

دروغ سیزده به اطرافیانتون گفتین امروز یانه؟من میخواستم برم دایرکت کراشمو بهش بگم دوستش دارم و بعدشم بگم دروغ سیزده بود😑😁اما پشیمون شدم،خجالت میکشم😂😂😂خب شما چی؟

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

از کلمه‌ ی کراش‌ بدم‌ میاد. 

یاد بازی‌ پی اس‌ میافتم‌ پسرم‌ میره

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نگفتم ولی دخترم همچین خودشو زد به نقش بازی کردن و ناراحتی که قلبم داشت وایمیستاد    

😁😁😁😂😂دمش گرم

الان یه سری با کلاس میان مینویسن دروغ سیزده دیگه چیه دروغ نگیم دروغگو نباشیم دیگه اوسگلا نمیدونن جنبه فان دارم تو نی نی سایت ادم یه چیزایی میخونه دوست داره بلندشه خودشو از پنجره پرت کنه پایین😑

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔
الان یه سری با کلاس میان مینویسن دروغ سیزده دیگه چیه دروغ نگیم دروغگو نباشیم دیگه اوسگلا نمیدونن جنب ...

ههخخخ دقیقا،دلت پر بوداا😉😂