2777
2789

برو اینستاگرام پیج معصومه رسولی من با دستور خمیر ایشون درست کردم عاااااااالی شد

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

#خمیر_جادویی_معصومه

بهترين راحتى و آسودگى، بی توقعى از مردم است. امام صادق (ع) (کافی)

این خمیر جادویی رو قبلا هم توی پیج گذاشته بودم . خمیر معرکه و همه کاره که برای پخت پیتزا ، پیراشکی، انواع نان ها و .... کاربرد داره .

خمیر خوش فرمی هستش .

من دستور خمیر جادویی رو این بار نصف مواد درست کردم .

همون نصف شده رو براتون تایپ می کنم .

http://T.me/ashpaazbashi

آرد سفید قنادی ۲۲۵ گرم( ۱.۵ لیوان)

تخم مرغ ۱ عدد

شیر یا آب ولرم ۱۲۰ میلی ( نصف لیوان )

شکر ۱ ق چ (این شکر جزیی و در مقدار کمه برای به عمل اومدن خمیر مایه یا از شکر یا از آرد استفاده میشه )

نمک ۱ ق چ

روغن مایع ۳۰ میلی (۳ ق غ)

پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) (لوازم قنادی ها ،برخی سوپری ها ونانوایی ها دارند)

آب ولرم رو با شکر مخلوط کردم و بعد خمیر مایه رو ریختم توش ، در ظرف رو گذاشتم تا ده دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد.

توی ظرف بزرگتر تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد . روغن و نمک رو بهش اضافه کردم و هم زدم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم، حالا آرد رو که الک کرده بودم رو به تدریج اضافه کردم . آرد رو هم تا زمانی اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبه ، اگه میچسبه آرد بهش اضافه کنین ، زیادی هم نریزین که خمیرتون رو سفت میکنه . پنج تاده دقیقه ورز میدم ، بعدهم خمیر رو صد بار روی صفحه کارم میکوبم .

خمیر رو توی ظرف تمیز گذاشتم و روش پارچه تمیز کشیدم جای نسبتا گرم بمونه یک ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت حجم خمیر میشه دو برابر .

حالا با این خمیر هر چی که دوست دارید می تونید درست کنید .

پ.ن : من باهاش پیراشکی درست کردم که مابقی طرز تهیه پیراشکی رو هم باز با کلیپ براتون میزارم .

اینستاگرام @masoumehrasouli

کپی کارها ممنوع ⛔⛔ ادمین های پیج ها و کانال ها کپی نکنید حتی با ذکر منبع

http://T.me/ashpaazbashi

زندگی زیباست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یه خمیر تعریف زیاد شنیدم میخوای بفرستم

منم امروز درست میکنم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

همینه که فرستاده؟

بافتش چطوره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم دومین پست و ببین ! اینه؟

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
#خمیر_جادویی_معصومه بهترين راحتى و آسودگى، بی توقعى از مردم است. امام صادق (ع) (کافی) این خم ...

مرسییی عزیزمم😘❤

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
عزیزم دومین پست و ببین ! اینه؟

این تخم مرغ داره اینی ک من فرستادم بدون تخم مرغه. خیلی طعمش خوبه. 

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
من از دستور درست میکنم عالی میشه

عکس پیتزاتو داری بفرستی

این تخم مرغ داره اینی ک من فرستادم بدون تخم مرغه. خیلی طعمش خوبه. 

منم یبار جادویی درست کردم خوب در اومد

ولیمن دوس نداشتم

چرا یه چیز خوب پیدا نمیکنم

تاحالا ده مدل خمیر امتحان کردم..برای پیتزا

اینم بدون خمیر مایه اس. من درست نکردم تا حالا راستش. یکی از کاربرها گفته بود اسکرین گرفتم

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️