2777
2789
همینه که فرستاده؟ بافتش چطوره

خیلی خوبه عزیزم 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم دومین پست و ببین ! اینه؟

بله عزیزم همینه

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
منم یبار جادویی درست کردم خوب در اومد ولیمن دوس نداشتم چرا یه چیز خوب پیدا نمیکنم تاحالا ده مدل خ ...

خوب میشه جادویی ولی خب یه طعمی میده ک اصن مزه پیتزا نیست. اینی ک من گفتم خوبه اینم امتحان کن. من ک راضی بودم.

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

شاید اینو درست کنم

همه میگن عالیه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خوب میشه جادویی ولی خب یه طعمی میده ک اصن مزه پیتزا نیست. اینی ک من گفتم خوبه اینم امتحان کن. من ک ر ...

اره دقیقا همینه..مزه پیتزا نمیده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ببخشید عزیزم فکر کردم کلا ممنوع کرده  من یه استاد داشتم ممنوع کرده بود رسپی هاش رو به کسی بدیم ...

اگ ممنوع بود ک تو اینستا نمیزاشت معصومه خانم!

فک کنم منظورش اینه ک ب هر کی نیخوای بفرستی یا... ادرس پیجش هم باشه

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍

این دستور خیلی ساده و بی دردسر 

مواد لازم 

خمیر مایه 1ق غ

روغن مایع 2ق غ

آرد سفید 2/5 الی 3لیوان 

نمک 1/4 قاشق چ

شکر 1ق م

زردچوبه 1ق م

پودر سیر 1ق چ

پودر آویشن 1ق غ

پودر خمیر مایه رو با شکر در یک لیوان آب ولرم حل کنید و در طرف رو بگذارید تا عمل بیاد 

نصف لیوان آرد از 3 لیوان رو نگهدارید و بعد همه مواد رو باهم قاطی کنید و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسب آرد اضافه کنید و ورز بدید 

بعد که خمیر آماده شد بذارید خمیر استراحت کنه 1ساعت، روش رو با کیسه فریزر و پارچه کلفت بپوشونید 

اما اگه وقت ندارید استراحت نیاز نیست 

به جرات میگم طعمش عالیه 

نوش جان