2777
2789

ازدواجی ک سنتی بود و تو سه چهار روز اتفاق افتاد و منم ک هیچ علاقه ای نداشتم از روز اول .به خانوادم گفتم من کشش ندارم من علاقه ندارم هیچ حسی ندارم گفتن بعد عقد خوب میشی علاقه پیدا میشه پسر خوبیه خانواده داره پاکه منم ک ۳۴ سالمه و گفتم داره دیر میشه و به حرف اینا گوش کردم و بله رو گفتم .مامانم گف تو ازدواج کن من دیگه غصه ای ندارم اخه چندساله بابام فوت شده گفت از تو خیالم راحت بشه سرو سامون میگیری.الان ک هفت ماهه داره میگذره هنوز هیچ حسی ندارم علاقه ایجاد نشده ازش فراریم هر وقت زنگ میزنه استرس میگیرم هر وقت میخواد بیاد دنبالم بریم بیرون دلشوره دارم حالم بد میشه دلم نمیخواد ببینمش.از لحاظ قیافه معمولیه دو سال هم از من کوچیکتره .همش دوس دارم خودم تنها باشم کنارش اروم نیستم خوشحال نیستم.طلاق هم ک نمیتونم بگیرم بخاطر مامانم چون خیلی شوهرمو دوس دارن و اینکه مشکلی هم نداره مامانم اگه اسم طلاق و بیارم دق میکنه چون مریضه.الانم موندم چکار کنم همش دلشوره دارم استرس دارم نمیتونم باهاش رابطه برقرار کنم.تو رو خدا راهنمایی کنیین.کسایی ک تجربه داشتن و ادامه دادن کمکم کنن لطفا ممنون😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن برخلاف خواسته دلت دسااشو بگیری بوسش کنی کم کم علاقه پدیدار میشه،تماس جنسی توی ایجاد علاقه و وابستکی تاثیر داره

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

به نظرم خودت داری به خودت انرژی منفی میدی .عشق رو خود آدم به وجود میاره.اینقدر سخت نگیر آبجی .با جفتت لذت ببر از زندگی

هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

خودت یه تنه عشق رو به وجود بیار بعد هم تا آخر عمر بشین و لذتش رو ببر

هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
چه سخت نامزدت چی تلاشی نمیکنه یکم برا بهبود روابط تون 

اونکه نمیدونه از احساس من.تا الانم فقط تظاهر کردم 

اخه مادر نداره دلم براش میسوزه .خیلی سختمه خیلی حال بدی دارم شب و دوس ندارم صب بشه.اون خیلی محبت میکنه بهم خییییلی وابسته ی هر روز منو میبینه میگه دلم تنگ شده ولی من هیچی.اصن دلم براش تنگ نمیشه 

منم سنتی ازدواج کردم و شوهرم به دلم نشسته بود و اون موقع عاقلانه انتخاب کردم ولی تا الانکه ۵ سال گذشته علاقه ای بوجود نیومده.من خودم انتخاب کردم و اجباری نبود به خیال خودم ازدواج عاقلانه از عاشقانه مهم تر بود اما زندگی بدون عشق جهنم و عذابه‌ حای اکه طرفت بهترین باشه.

من اون موقع ۲۲ سالم بود اگه سن شما رو داشتم قطعا اینجوری ازدواج نمیکردم چون الانکه ۲۷ سالمه تفکرم عوض شده.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
مجردیم آره دوست بودم ولی نه واسه ازدواج.من همونجا عشق و دوس داشتن و تجربه کردم.اونجا دلم تنگ میشد دل ...

الان داری مقایسه میکنی برااونه

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد