2821
2789
عنوان

دانشگاهیان

350 بازدید | 43 پست

🔴 حذف ترم برای دانشگاه هایی است که امکانات آموزش الکترونیکی ندارند !

🔸توضیحات معاون وزارت علوم پیرامون ابلاغیه اخیر :

🔸حذف ترم بدون احتساب سنوات برای آن دسته از دانشجویانی است که دانشگاه شان قادر به ارائه دروس به صورت الکترونیکی یا روش‌های نوین آموزشی نبوده است.

🔸ابلاغ این سند به معنی الزام به اجرای تمام ۲۰ بند آن نیست

🔸این بندها باید به تشخیص رئیس دانشگاه‌ها و معاونین آموزشی مورد استفاده قرار بگیرد!

🔸ما نمی‌توانیم و نباید برای همه دانشگاه هایمان یک فرمول ارائه دهیم

🔸اگر شهریه ای اخذ شده و خدماتی ارائه نشده باید عودت داده شود

🔸دفاع در این ترم می‌تواند الکترونیکی برگزار شود!

🔸

حذف ترم کنم باید ۸ملیون پول بدم☹☹☹☹🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واسه ماکه از 17 فروردین آموزش برخط داره

اما دانشجوها خیلی بی‎عارن بعید میدونم بیان بشینن پای کلاس‎های مجازی.....

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹
واقعا؟😶

اره خب هر چی حقوق گرفتم باید پس بدم چون بدون سنواته☹☹☹☹😓🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥