2777
2789
عنوان

دانشگاهیان

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 43 پست
واسه ماکه از 17 فروردین آموزش برخط داره اما دانشجوها خیلی بی‎عارن بعید میدونم بیان بشینن پای کلاس‎ه ...

ماهم از ۱۶ ام 

بدیش اینه که هرساعتی که کلاس حضوری داشتیم مجازی هم همون ساعته مثلا ۸صبح 

۶ عصر 

۲ظهر الافیم دیگه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چخ ربطی داره گل فقط همون شهریه ثابت باید بدی متغیر نمیگیرن 

بابا هر چی حقوق دادن باید پس بدم پرسیدم😓🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
چ رشته ای؟🥴😮😯

تربیت معلم چون سنوات حساب نمیشه در صورت حذف ترم باید حقوقام رو پس بدم🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
فرهنگیان هستی؟

اره🍭

حذف ترم کنم باید ۸ملیون پول بدم☹☹☹☹🍭

خب چرا میخای حذف ترم کنی حیف نیس عقب بیوفتی 

نوشته دیگ اون دانشگاهایی ک نمیتونن کلاس مجازی بزارن حذف ترم میکنن

ماهم از ۱۶ ام  بدیش اینه که هرساعتی که کلاس حضوری داشتیم مجازی هم همون ساعته مثلا ۸صبح  ...

دقیقا به ما هم گفتن تایم و روز کلاس ها مثل همون برنامه کلاسی باشه 

ولی من دوست دارم برگزار بشه و امتحانات هم برگزار بشه و تموم بشه بره 

هم شهریه دادم کلی هم نسبت به هم سن و سالام عقبم و میخوام زود تموم کنم بره پی کارش دیگه خسته شدم

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹
علوم تربیتی  شما چی؟! ترم چندی؟!  نمیدونم والا

روان شناسیم ترم 7 

البته درسا ما بیشترش تئوری هست ینی بدون کلاسم می‌تونیم امتحان بدیم ولی من اصلا نخوندم ذهنم درگیر همین کرونا بود 

فقط همون عملیا حذف میکنم 

ت چی

نمیدونم عزیزم من دختر عمم پردیس هست گفت فقط همون ثابته میره 

چرا پرسیدم گفت باید پس بدین ای چن ماه هم جز بیمه هم حساب نمیشه حتی خیلی دردسر درست میکنه 🍭

اوه یا امام جمعه😯😮

😂🍭