2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند هفته که از تمریناو مدیتیشنام گذشت بله برام اتفاق افتاد،من قبلشم زیاد منفی بافی نمیکردم اکثرا به چیزایی که تمرکز میکردمو و میخواستم میرسیدم اما با این کلاسا چشم سومم به قدری فعال شد که اگه به کسی نگاه میکردم میفهمیدم چی ذهنش میگدره یا یهویی به کسی فکر میکردم ومتوجه میشدم که الان چیکار میکنه این باعث شد ادامه ندم چون انرژی زیادی میگرفت ازم و داشتم از سمتی که به ارامش میره دور شم کلاسارو ادامه ندادم اما انرژی دستام بالا رفت وفقط با مدیتشن که میکنم به ارامش خاصی میرسم خیلی لذت بخش 

چند هفته که از تمریناو مدیتیشنام گذشت بله برام اتفاق افتاد،من قبلشم زیاد منفی بافی نمیکردم اکثرا به ...

چه عالی , برای جذب ازدواج چکار کنیم؟

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   
به پاکسازی معتقدید؟

بله صددرصد باید برای جذرب هر چیزی اول پاکسازی جسمی با تغذیه مناسب بعد هم چاکراها حتی همزمان هم میتونید انجام بدید و بعد وارد جذب شوید بله مدیتیشن جذب نیمه گمشده رو انجام بدید میتونید فرد مورد نظرتون در نظر بگیرید 

بله صددرصد باید برای جذرب هر چیزی اول پاکسازی جسمی با تغذیه مناسب بعد هم چاکراها حتی همزمان هم میتون ...

خیلی ممنون از راهنماییتون در خصوص این پاکسازی هایی که گفتید کتاب یا کانال یا سایتی هست که مطالعه کنم و اطلاعات کسب کنم و انجام بدم؟؟

مدیتیشن جذب نیمه گمشده رو از کجا میتونم گیر بیارم؟؟

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩