البته کاش کسی جایی نره نریزید سرم😂من خونه خودمونم بوخودا😿خونه نامزدمم نرفتم😿
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومددخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانششد دنیای باباش دوست دارم الینای قشنگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جوجه و بال گرفتیم تو بالکن بپزیم مادرشوهرم قراره مزاحم بشن
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
ما گوشت خریدیم ولی گفتیم کباب نکنیم بو راه بندازیم میخوایم بذاریم ابپزشه و با روغن خودش سرخ بشه با برنج بخوریم بچه ها من باردارم دلم مسه چی فقط کباب میخواد حالا گوشت یا جوجه یا دل و جگر هر چییییی 😢😢😢😢
منم فردا همین کارو میکنم واسه اولین بار ...چند دقیقه تو چه دمایی میزاری؟
من مرغ کامل رو 3ساعت میزارم
اینو باید چشمی نگاه کنم هی. دوساعت بنظرم اوکیه ک بپزه و طلایی بسه
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
پس اینجا نتیجه میگیرم که من چه مادر شوهر با شعوری دارم و دو ماه ندیدیمش. از وقتی کرونا آمد و آن رفت ...
این شکمشو میچرخونه ظهر میاد اینجا شبم خونه جاریمه امروزم خونه دخترش بود
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤