2777
2789
عنوان

ناهار فرداتون چیه👌😋💖(گشنمه خو😑)

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوجه و بال گرفتیم تو بالکن بپزیم مادرشوهرم قراره مزاحم بشن 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

ما گوشت خریدیم ولی گفتیم کباب نکنیم بو راه بندازیم میخوایم بذاریم ابپزشه و با روغن خودش سرخ بشه با برنج بخوریم بچه ها من باردارم دلم مسه چی فقط کباب میخواد حالا گوشت یا جوجه یا دل و جگر هر چییییی 😢😢😢😢

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
منم فردا همین کارو میکنم واسه اولین بار ...چند دقیقه تو چه دمایی میزاری؟

من مرغ کامل رو 3ساعت میزارم

اینو باید چشمی نگاه کنم هی. دوساعت بنظرم اوکیه ک بپزه و طلایی بسه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
جوجه و بال گرفتیم تو بالکن بپزیم مادرشوهرم قراره مزاحم بشن 

پس اینجا نتیجه میگیرم که من چه مادر شوهر با شعوری دارم و دو ماه ندیدیمش. از وقتی کرونا آمد و آن رفت 😂خدایی نه میاد و نه میریم

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
مرسی عزیزم

فدات. دما رو یادم رفت. 200درجه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
شوهرم غر زد کلی .اخه املت مگه چشه

به خدا خیلی خوبه ،با ترشی و سبزی و نون داغ و دوغ. به به ،فردا شب درست میکنم به جان کرونا .من سندروم معده بیقرار دارم 😂😂😂

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
پس اینجا نتیجه میگیرم که من چه مادر شوهر با شعوری دارم و دو ماه ندیدیمش. از وقتی کرونا آمد و آن رفت ...

این شکمشو میچرخونه ظهر میاد اینجا شبم خونه جاریمه امروزم خونه دخترش بود 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤