البته کاش کسی جایی نره نریزید سرم😂من خونه خودمونم بوخودا😿خونه نامزدمم نرفتم😿
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومددخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانششد دنیای باباش دوست دارم الینای قشنگم
خوبی هم داره بدی هم داره دخترشو میبینه شیر میشه عروسا رو میبنده به فحش وقتی تنهاست خیییلی خوبه
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم وقتی این همه خوبه درست نیست اینجوری بگی... اصلا نمیدونم چجوریه هرچقدررر به عروس داماد خوبی میک ...
چندوقت پیش اومده بود خونمون بادخترش منم گلهایی که شوهرم واسم میخره هم مصنوعی هم طبیعی میزنم به دیوار اونا رو نگاه کرده میگه این اتاق قبرته اینام گل هات هستن هاهاهاهاها ناراحت شدم میگه شوخی کردم بخندیم
اینم یه زخم زبونش
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤