2821
2789
عنوان

عشق من ساری

117 بازدید | 10 پست

با سلام

شهر #ساری به ووهان چین لقب گرفته واز نظر رعایت وبیرون نرفتن مردم رتبه اول ایران نامیده شده و گفته شده که شهر#ساری تنها شهر ایران است که مردمانش واقعا به سلامت خویش و

همشهریان اهمیت میدند

حالا این رو بخونید :

#ساروی  های عزیز  باز در نوروز زبان زد شدن 🌹

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد مردم #ساری نشان دادند که به سلامت خود و جامعه بیشتر از شهرهای دیگر اهمیت میدهند

ففط چندروز دیگه تا شکست کرونا فاصله داریم

خداوکیلی خیلی رعایت میکنیم.اگرمسافران ازخدابی خبرنبودن ساری سفیدبود

😐

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ی دلیل دیگشم اینه بیمارستان های کروناییش کمه

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

با سلام

شهر # گرگان در شبکه فارسی و من و تو به ووهان چین لقب گرفته واز نظر رعایت وبیرون نرفتن مردم رتبه اول ایران نامیده شده و گفته شده که شهر# گرگان تنها شهر ایران است که مردمانش واقعا به سلامت خویش و

همشهریان اهمیت میدند

حالا این رو بخونید :

#گرگانی های عزیز  باز در نوروز زبان زد شدن 🌹

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد مردم # گرگان نشان دادند که به سلامت خود و جامعه بیشتر از شهرهای دیگر اهمیت میدهند

ففط چندروز دیگه تا شکست کرونا فاصله داریم

تو روخدا زحماتمون رو به باد ندیم

این پیام رو میگم👇👇

انتشار بدید لطفا

ممنون هم استانی و گرگانی بافرهنگ

😘😘😘

احسنت بر مردم فهیم و بااصالت #گرگان 👏🏻 🙏🏻🌹

لطفا این پیام را باهر زحمتی که شده به تمام دوستان و مخاطبان و عزیزانتون بفرستین تا این خبر مسرت آمیز انگیزه ای بشه برای ادامه💛💛💛💛

کافی ست چند روز دیگر از نفس نیافتیم💪

ایناهاش کل استان پخش 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز