2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 35 پست
من دوست ندارم مهاجرت کنم چون کارمند بانکم خیلی زیاد میبینم که رفتن و پشیمونن و اونطور که فکر میکردن ...

منم کارمند بانکم ...مشکل من خودم نیستم ..به مهاجرتم آرمانی نگاه نمیکنم ..دلم میخواد پسرم با آینده بهتری بزرگ بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پدرشوهرم 27 ساله که کاناداست ...متاسفانه شوهرم رابطه ی خوبی با پدرش نداره وگرنه بسیار میتونه کمک ...

کانادا که عالیه همه چیزش  خوبه      خب اگه پولشو دارین یه جایه دیگه برید

سلام آره من اقدام کردم و رفتم ولی نتونستم تحمل کنم. اولا خیلی گرونی بود. دوما به محض اینکه می فهمید ...

مالزی واسه سفر خوبه ..اینجور کشورها مهاجر پذیریشون ضعیفه و سختم کنار میان ...کل هزینه ای که کردید چقدر بود ؟؟

منم کارمند بانکم ...مشکل من خودم نیستم ..به مهاجرتم آرمانی نگاه نمیکنم ..دلم میخواد پسرم با آینده به ...

بری پشیمون میشی. یه کمم از مشتریها تحقیق کن .دوتا از همکارای ما رفتن کانادا و امریکا میگن توی رستوران صندوق دارن. برای ماها که کار داریم و زندگیمون خوبه همینجا ، چه کاریه بریم

بری پشیمون میشی. یه کمم از مشتریها تحقیق کن .دوتا از همکارای ما رفتن کانادا و امریکا میگن توی رستورا ...

اونکه آره ..وقتی مهاجرت کنی باید از صفر شروع کنی ..ولی شوهر من به راحتی میتونه کار خوب بگیره اونجا ...خیر سرمون شریف بوده ..راضی نمیشه 

اگر بخوایم بریم باید رو زندگیمون ریسک کنیم دیگه ...چاره نیست 

باز من فکر میکنم صندوق دار اونجا با آرامش بیشتری زندگی میکنه تا مثلا پزشک ما ..حداقل میتونه برنامه بریزه واسه پولش حتی کم باشه..

اونکه آره ..وقتی مهاجرت کنی باید از صفر شروع کنی ..ولی شوهر من به راحتی میتونه کار خوب بگیره اونجا . ...

اصلا برنده المپيادم باشه بايد از صفر يا حتي زير صفر شروع كنيد اما ارزشش رو داره 

اصلا برنده المپيادم باشه بايد از صفر يا حتي زير صفر شروع كنيد اما ارزشش رو داره 

من دوتا از پسر خاله هام همین پارسال رفتن بهترین زندگی رو دارن ..رو هوا زدتشون ...اگر سواد داشته باشن و واقعا چیزی بارشون باشه ..واقعا زندگی آسونی خواهند داشت ...حتی اگر از صفر باشه من مشکلی ندارم ..چون خونه و زندگیمو اینجا نگه میدارم نشد برگردم فوقش 

اونکه آره ..وقتی مهاجرت کنی باید از صفر شروع کنی ..ولی شوهر من به راحتی میتونه کار خوب بگیره اونجا . ...

شریف برای اونها ملاک نیست عزیز. دوستمم شوهرش خیلی خوب بود یکساله رفتن کانادا کار هم توی شرکت خوب پیدا کرده اما راضی نیستن. پول هم نمیشه جمع کرد مثل اینجا نیست مالیات و این حرفها. مفصله حسابی تحقیق کن . من خیلیها رو میشناسم رفتن 

من دوتا از پسر خاله هام همین پارسال رفتن بهترین زندگی رو دارن ..رو هوا زدتشون ...اگر سواد داشته باشن ...

زيادم به حرف اينو اون اعتماد نكن رو هوا زدن خبري نيست مخصوصا كانادا اونقدرام فرصت شغلي توش زياد نيست از كاراي غير تخصصي بايد شروع كنيد تا يكي دوسال تا كار تخصصي بگيريد اما با اين همه خيلي خيلي بهتر از ايرانه 

ما چون تجربه یکی از دوستان رو دیدیم واقعاً ترسیدیم که این همه رفاهش تو ایران رو ول کرد و الان توی آمریکا داره تو یه خونه ۷۰ متری زندگی میکنه 

وگرنه مهاجرت خیلی هم سخت نیست

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫