2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 35 پست
شریف برای اونها ملاک نیست عزیز. دوستمم شوهرش خیلی خوب بود یکساله رفتن کانادا کار هم توی شرکت خوب پید ...

من شوهرم همین الانشم پروژه برمیداره کشورهای دیگه ..بارها بهش پیشنهاد شده بمونه و واسشون کار کنه ..همین دوسال پیش راحت قطر با امکانات میتوستیم بریم ...اما نرود میخ آهنی در سنگ هست...بیشتر از همینم حرصم میگیره که شرایطشو داره و نمیخواد ..بنابراین خودم باید آستین بالا بزنم ...من خیلی از اقوامم رفتن ...خودمم زیاد میرم اینور اونور ...اونطوری نیست که شرایط رو ندونم ..مدینه فاضله هم در نظر نمیگیرمش ..اما شدیدا فکر میکنم به امتحان کردنش میرزه

اخه زندگی با منطق پیش میره ...ما ایرانیا هممون زیادی وابسته همیم ..خیلی بده ..ولی واقعا ترس آینده بچ ...

بله عزیزم.حق با شماس.ولی خب احساسی هستیم دیگه.چه میشه کرد

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مالزی واسه سفر خوبه ..اینجور کشورها مهاجر پذیریشون ضعیفه و سختم کنار میان ...کل هزینه ای که کردید چق ...

سلام

نه اتفاقا خیلی خوبه. با ایرانی ها همه مشکل دارن. نژاد پرستی و ... .

گفتم برای 5 ماه 350 تومن برای 2 نفر. شاید برای 1 نفر حدود 280 در بیاد.

مهاجر پذیری شونم انصافاً قوی هست. فقط راحت نیستید.

اخه زندگی با منطق پیش میره ...ما ایرانیا هممون زیادی وابسته همیم ..خیلی بده ..ولی واقعا ترس آینده بچ ...

خودت به فکر بچت هستی ومی ترسی.ولی به فکر خانوادت نیستی که شما بچه اونایی

خودت به فکر بچت هستی ومی ترسی.ولی به فکر خانوادت نیستی که شما بچه اونایی

خانواده من مشکلی ندارن که تشویقمم میکنم تازه من تک فرزندم...از طرفی پسر منم یکروز بخواد بره هرگز جلو راهشو نمیگیرم و عذاب وجدان بهش منتقل نمیکنم 

این ضعف فرهنگی ماهست که بچه ها تا 100 سالگی وابسته خانواده هستن و خانواده ها دایما نگران ...بچه ها از ما هستن ولی از آن ما نیستن که