2777
2789
عنوان

نامزدم🤦🏻‍♀️

156 بازدید | 14 پست

رفتارهای آزاردهنده داره.. وقتی پیشت هست خیلی مهربونه و همه جوره حواسش هست بهت

اما به محض اینکه ازم دور میشه، دیر به دیر جواب پیام میده،حتی جواب تماس.. گاها شده یک روز یا دو روز بعد هم جواب بده

هر سری بهانه های مختلف میاره..نمیدونم راست میگه یا دروغ.

به هر زبانیم بگید باهاش صحبت کردم که این رفتارش خیلی اذیتم میکنه. حتی چندباری قهر کردم و خیلی پشیمون شد و اومد معذرت خواهی. اما بازم همون رفتار زشت رو تکرار میکنه..

شما راه حلی ندارید؟

نمیدونم واقعا چرا اینطوریه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم اضافه کنم من اصلا آدم وابسنه ای نیستم

که پیش خودتون یهو فکر کنید اینقدر پیامش میدم یا زنگش میزنم این رفتار رو نشون میده.

وقتی یه بار پیاپش میدم و میبینم جوتب نمیده،دیگه نه زنگ و نه پیامی از جانب من دریافت نمیکنه

ببین شاید توقع زیاد شماست که همیشه طرف پای گوشی باشه برای تو.. شاید هم اون آدم نمیخاد زیاد در دسترس باشه که کمتر کنترلش کنی.. و شاید هم مشکل ریشه ای و تربیتی داره که روانشناس کمک میکنه بهت

ببین شاید توقع زیاد شماست که همیشه طرف پای گوشی باشه برای تو.. شاید هم اون آدم نمیخاد زیاد در دسترس ...

نه به خدا... من الان پیامش که میدم. وقتی میبینم جوابمو نداده،نه دوباره پیتمش میدم. نه حتی زنگش میزنم

آخه یه بار کلا غیبش زد..در حد یه هفته.. بعد به من زنگ زده میگه رفتم شمال

😒شما هم همین کارو بکن یه هفته هیچچچچججججج زنگ و پیامی نده شما که آویزونش نیستی بره به درک

میزارم قبلنو کنار،میسازم قعله رو شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊🦋

ادم مجازی نیس این خیلی خوبه بعد رفتی سر زندگیت متوجه میشیبعدشم مردا کار و پول واسشون الویته بااین رو ...

خودم شاغلم عزیزم.

آخه من میبینم آنلاین شده ولی جواب منو نمیده..

البته میگم بازم من بهش چیزی نمیگم. حتی به روش نمیارم ک چرا آنلاین میشی ولی جواب منو نمیدی

اما یه سری رفتارهاش آزارم میده. یکبار یه هفته کامل پیام ممو جواب نداد و بعد از یه هفته گفت من اومدم شمال و با سوغاتی برگشت.. اگه ازدواج کنم و اخلاقش مثه حالا باشه چی؟ یهو ببینم یه شب برنگشته خونه و بدون اینکه بهم اطلاع بده پاشده با دوستاش رفته سفر

😒شما هم همین کارو بکن یه هفته هیچچچچججججج زنگ و پیامی نده شما که آویزونش نیستی بره به درک

خیلیی به این فکر میکنم..

ولی متاسفانه من خیلی دوستش داشتم. البته نه دوست داشتنی که بخوام مدام زنگش بزنم و بهش گیر بدم. همیشه آزادش گذاشتم.

کاش بتونم دقیقا مثه خودش رفتار کنم. و دیگه حسی بهش نداشته باشم

ما بعد از ۳ سال جنگیدن، نامزد کردیم.. نمیدونم چرا باز با اخلاقش خرابش میکنه

خیلیی به این فکر میکنم.. ولی متاسفانه من خیلی دوستش داشتم. البته نه دوست داشتنی که بخوام مدام زنگش ب ...

نمیگم دوسش نداشته باش که

میگم ۱ هفته مثل خودش رفتار کن

میزارم قبلنو کنار،میسازم قعله رو شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊🦋

خودم شاغلم عزیزم.آخه من میبینم آنلاین شده ولی جواب منو نمیده..البته میگم بازم من بهش چیزی نمیگم. حتی ...

زیادی مهربون نیستی ؟ یکم سلیطگی خوبه

مردا وقتی اینجور میشن که بفهمن دیگه ۱۰۰ در ۱۰۰ بدست اوردن عشق و علاقتو دیکه نمیری موندنی هستی از جدایی میترسی

یکم شل بگیر تو رفتارت نشون بده بدونشم میتونی زندگی کنی

وقتی برو سمتش که کمک میخوای کاری داری

هیچوقت عشقتو به زبون نیار

زیادی مهربون نیستی ؟ یکم سلیطگی خوبه مردا وقتی اینجور میشن که بفهمن دیگه ۱۰۰ در ۱۰۰ بدست اوردن عشق و ...

🥲💔آره شایدم باید یه بار جدی تذکر بدم بهش.

یکبار کامل باهاش قهر کردم و از همه جا بلاکش کردم.خودم تمومش کردم.

ولی برگشت و معذرت خواهی کرد

بهش گفتم این آخرین فرصتت هست تا خودتو اصلاح کنی

من نمیگمتمام وقتتو بذار واس من،چون خودم شاغلم و درکت میکنم. ولی میگیم میتونی در طول روز، یه خبری از من بگیری که.. گفت ببخشید ولی باز داره تکرارش میکنه..