2777
2789
عنوان

ندا هستم بیاین

1010 بازدید | 46 پست

دیشب یه سریاتون پیشنهاد های داشتین بعضیاتونم نگفتین پیشنهادتون 

این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چنان میگی ندا هستم انگار ۵ ساله عضوی 

انقدر هم توضیح دادی انگار ما از همه چیز خبر داریم🤪🤪🤪🤪

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
خوب کامل بگو

عزیزم طولانیه همه چیو تو تاپیک قبلیا گفتم خواستین بخونید

این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖

زندگی که با خیانت پاشید هیچ وقت درست نمیشه قضاوت نمی کنم چون خودم از همسرم خیانت دیدم هیچ وقت دیگه نمی تونم زندگیم بسازم شب روز فکر جداییم، اما خدا کنه شما زندگیتون درست شه

حتما میشه همونی که تو می خوایی دوست من شک نکن
زندگی که با خیانت پاشید هیچ وقت درست نمیشه قضاوت نمی کنم چون خودم از همسرم خیانت دیدم هیچ وقت دیگه ن ...

تو تاپیک دیشبم بودین

تو تاپیک دیشبم بودین

عزیز من تو شوهر داشتی رفتی خیانت کردی...نمیخوام عقده ای بازی در بیارم ها یا قدیمی فکر ولی واقعا حکمش سنگساره...همین که شوهرت خودشو کنترل کرده زندت بزاره بخدا خیلی حرفه....واسه یه مرد خیلییی خیلییی سنگینه ناموسشو با یکی دیگه تصور کنه..

فقط خدا..

عزیز من تو شوهر داشتی رفتی خیانت کردی...نمیخوام عقده ای بازی در بیارم ها یا قدیمی فکر ولی واقعا حکمش ...

عزیزم خیانت جنسی که نبوده بعد منم گفتم ک واقعا توبه کردم دنبال راه حلم ک زندگیم  خراب نشه 

عزیزم خیانت جنسی که نبوده بعد منم گفتم ک واقعا توبه کردم دنبال راه حلم ک زندگیم  خراب نشه

ببین گلم جنسی یا هر چی...تو توی دل خودت توبه کردی...درهرصورت که به شوهرت خیانت شده.بعدم با اون آقا که آشنا شدی ..یه مرد با زن متاهل که مامان بازی نمیکنه خب معلومه چه چیزایی میگن به هم...

فقط خدا..

عزیزم خیانت جنسی که نبوده بعد منم گفتم ک واقعا توبه کردم دنبال راه حلم ک زندگیم  خراب نشه

و صد در صد حرفای خوبی نبوده که پیگیر بودی گوشیتو کامل پاک کنی ...غیر این نیست که

فقط خدا..

ببین گلم جنسی یا هر چی...تو توی دل خودت توبه کردی...درهرصورت که به شوهرت خیانت شده.بعدم با اون آقا ک ...

من فقط نمیخام همه چی خراب شه حاضرم بمیرم ولی جدا نشیم