2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنطرم به اون مادرشوهر باید یه چیزی گفت که نه بچه خوب تربیت کرده نه الان با این رفتار زشت نمیزنه  تو دهن پسر احمقش

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

وقتی از دست همسرتون عصبانی هستین  

دوتا راه دارین:

➖ یا اینکه برید مستقیم قضیه رو باهاشون در میون بذارین و یه جوری حل و فصلش کنین،

➖ یا اینکه ببخشیدش و کلا قضیه رو فراموشش کنین.

ولی معمولا ما هیچ کدوم از این دو تا کار رو انجام نمیدیم! بلکه شروع میکنیم تو ذهنمون صد بار قضیه رو تکرار میکنیم و بارها تو ذهنمون با طرف مقابل دعوا میکنیم!

نتیجه این میشه که پر میشیم از خشم و کدورت و ناراحتی... حالا یا یه روزی میترکیم و خشم مون رو روی طرف خالی میکنیم یا اینکه این ناراحتی میمونه تو دلمون و در بلند مدت میشه کینه از طرف مقابل و افسردگی برای خودمون.

👤 

یکیش اینک اگ من میبودم نمیذاشتم همچین غلطی بکنه واگ زددمنم ی توگوشی میزدموکیفموبرمیداشتمومیرفتم دیگ نگاشم نمیکردم ویراست خونه باباچون من بششدددت متنفرم ازبی احترامی زن وشوهرجلوخانواده دوطرف خیلی بدم میاد

خیلی جاهابدردخیلیاخوردیم٬ولی حیف بیشتردرداروازهمون خیلیاخوردیم  
یکیش اینک اگ من میبودم نمیذاشتم همچین غلطی بکنه واگ زددمنم ی توگوشی میزدموکیفموبرمیداشتمومیرفتم دیگ ...

داشتم ایکارومیکردم ک منوبردخونه بابام کلی حرف به اونازد بابام گفت ای بایدحسابی تنبیه بشه