2777
2789
عنوان

پاااانیک، لطفا بیاید بچه ها

278 بازدید | 38 پست

سلام خ بین؟ بجه ها من فک کنم چند وقته پانیک یا همون ترس گرفدم بیشترم شبا بیشتر میشه کسی تا حالا پانیک داشته؟؟ چجوری خوب شدید؟ جیکتر میکردید تو اون مواقع؟ ممنکن اگ کمکم کنید🙏🏻🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از آشناهامون داشت،رفت پیش روانپزشک و یه سری قرص بهش داد و الان کاملا خوب شده.

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗

خودمم چن سال پیش ۵ بار دچار حمله پانیک شدم،یعنی اضطراب شدید و یه حالتی که انگار عقلتو داری از دست میدی ونمیتونی فک کنی،حالت تهوع شدید،یخ شدن دست و پا و بعدشم اسهال.

البته شرایطشو نداشتم که مراجعه کنم دکتر،خود به خود تموم شد مال من.

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
واي راس ميگي من بعضي وقتا ميگم خوب شدني نيستم ديگه خيلي بده خيلي

مراجعه به پزشک داشتین؟

خوشبختانه میگن پانیک خیلی خوب به درمان دارویی جواب میده

من داشتم تو دوران دبيرستان بخاطر ورشكستگيمون وضعمون اينقدر خراب بود كه هزينه دكتر نبود بريم اخر نشستم ترسامو نوشتم موقعيت هايي كه اينجوري ميشدم خيلي از روش هاي افزايش اعتماد به نفس و دايورت كردن استفاده كردم خوب شدم😅

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز