2777
2789
عنوان

ندا هستم بیاین

1588 بازدید | 100 پست

بچه های ک تو تاپیکم بودن خبردارن اوناییم ک ندارن برن بخونن شوهرم الان پی داد کلی حرفای نجور گفت برو ببخشید بچه ها بده برو باهرکی میخای رابطه داشته باش فلانی اشغالی بی ذاتی کلی حرفای ناجور واقعا نابود شدم گفت این حرفارو میزنم ک بفهمی دیگه نمیخامت بنظرتون چکار کنم وقایم غصبی میشه همه چی میگه البته تو اعصبانیتش خیلی ازش میترسم چون هرکاری ممکنه میکنه بعدش پشیمون میشه بنظرتون از حرفش پشیمون میشه ولی خیلی حرف ناجوری زد خیلی بدجورا اسم جاهای ناموسیو آورد گفت برو ب هرمی دوسداری بدش ای خدا کاش بمیرم اینم زندگیه من دارم یا جهنم

این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖

برو درخواست طلاق بده تا بفهمه پشیمونی سودی نداره

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت بخشیدنی نیست حق داره همسرت همین که نکشتت خدارو شکر کن

من الان دارم میگم کمک کنید راهنمایی کنید چکار کنم

این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖
آخه وقتی طرف نمی‌خواد کاری نمیشه کرد اگه بیشتر بری سمتش بدتر فراری میشه 

یعنی برم درخواست طلاق بدم

تو این اوضاع کرونا مشاور هست مگه؟ 

خیلیا تلفنی مشاوره میدن

اینجا کسی کمکی ازش برنمیاد

الان یسریا میان میگن طلاق

ته دلت خالی نمیشه؟

ب مشاور بگو عزیزم

اونا رگ خاب همه نوع ادمی دستشونه

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵