nedavahidi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 318 عنوان ندا هستم بیاین 1588 بازدید | 100 پست بچه های ک تو تاپیکم بودن خبردارن اوناییم ک ندارن برن بخونن شوهرم الان پی داد کلی حرفای نجور گفت برو ببخشید بچه ها بده برو باهرکی میخای رابطه داشته باش فلانی اشغالی بی ذاتی کلی حرفای ناجور واقعا نابود شدم گفت این حرفارو میزنم ک بفهمی دیگه نمیخامت بنظرتون چکار کنم وقایم غصبی میشه همه چی میگه البته تو اعصبانیتش خیلی ازش میترسم چون هرکاری ممکنه میکنه بعدش پشیمون میشه بنظرتون از حرفش پشیمون میشه ولی خیلی حرف ناجوری زد خیلی بدجورا اسم جاهای ناموسیو آورد گفت برو ب هرمی دوسداری بدش ای خدا کاش بمیرم اینم زندگیه من دارم یا جهنم این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖 1399/01/12 | 04:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
morlin عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 6501 برو درخواست طلاق بده تا بفهمه پشیمونی سودی نداره مسافر: مادر وینستون داری؟ گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار. مسافر: ارزون نشده؟ گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
royajony عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 19180 فقط مشاور یه مازندرانی باتعصب😎🙌 امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
nedavahidi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 318 فقط مشاور تو تاپیک قبلیم بودین این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖
nedavahidi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 318 فقط مشاور تو این اوضاع کرونا مشاور هست مگه؟ این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖
nedavahidi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 318 خیانت بخشیدنی نیست حق داره همسرت همین که نکشتت خدارو شکر کن من الان دارم میگم کمک کنید راهنمایی کنید چکار کنم این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖
royajony عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 19180 تو تاپیک قبلیم بودین ن نبودم یه مازندرانی باتعصب😎🙌 امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
پتیبل عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2709 من الان دارم میگم کمک کنید راهنمایی کنید چکار کنم آخه وقتی طرف نمیخواد کاری نمیشه کرد اگه بیشتر بری سمتش بدتر فراری میشه
nedavahidi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 318 آخه وقتی طرف نمیخواد کاری نمیشه کرد اگه بیشتر بری سمتش بدتر فراری میشه یعنی برم درخواست طلاق بدم این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖
royajony عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 19180 تو این اوضاع کرونا مشاور هست مگه؟ خیلیا تلفنی مشاوره میدناینجا کسی کمکی ازش برنمیادالان یسریا میان میگن طلاقته دلت خالی نمیشه؟ب مشاور بگو عزیزماونا رگ خاب همه نوع ادمی دستشونه یه مازندرانی باتعصب😎🙌 امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
nedavahidi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 318 من مشاور قبول ندارم چرا این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖
nedavahidi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 318 نه الان کجایی خونه باباتی آره این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖