شاید اونجوریم خوب بشه ولی من اوایل کیک درست می کردم از رو دستورا حالا نمیدونم چه نکته ایو رعایت نمی کردم کیکام خمیری میشد بعد دیگه زرده و سفیده رو جدا کردمو زدم البته نکات دیگم رعایت کردم مثه تازه بودن بکینگ پودر ازون به بعد کیکام عالی درومد دیگه اینجوری درست کردم می ترسم جدا نکنمو بافتش خوب در نیاد
عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار
تو کیکهای مختلف تعداد تخممرغ متفاوته مثلا کیکِ فاش یکی از کیکهایی هست که تخم مرغ زیادی توش استفاده میشه. بنظرم یه دستور پخت کیک سرچ کن و از روش درست کن
من توستردارم میذارم 180 وحدودیه ساعت چون توستریکم دماش کمترازفرهستش ولی تاحالاچندبارم توقابلمه روی گازدرستش کردم خوب شده اگه دوس دارید کیک خیس شکلاتی درست کن عالیه مزش حرف نداره فقط یکم پودرکاکائو میخواد