2777
2789
عنوان

کیک

170 بازدید | 24 پست

سلام.من مواد کیک رو مثل جوش شیرین وانیل بکینگ پودر شکر روغن شیر دارم ولی همیشه کیکم خوب نمیشه.کسی رازشو میدونه ک کیکم خوب دربیاد هم خوشمزه بشه هم خوب پف کنه؟

سفیده و زرده رو جدا کن

سفیده رو انقدر بزن ک ظرفو بر میگردونی نریزه و اخرین مرحله اضافه کن و با لیسک فقط ب یک جهت و اروم بزن


موادی ک با زرده تخم مرغ قاطی میشه رو هم خیلی و خوب هم بزن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفیده و زرده رو جدا کن سفیده رو انقدر بزن ک ظرفو بر میگردونی نریزه و اخرین مرحله اضافه کن و با لیسک ...

اره دقیقا جدا بشه خیلی خوب پف می کنه کیکو پوک میشه

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

مواد اولیه واسه ۵نفر چقدر برا اولین بار میخوام کیک تولد بپزم 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز