2777
2789
عنوان

کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 24 پست
پس چرا توی بعضی دستورا مثل کیک شکلاتی جدا نمیکنن

شاید اونجوریم خوب بشه ولی من اوایل کیک درست می کردم از رو دستورا حالا نمیدونم چه نکته ایو رعایت نمی کردم کیکام خمیری میشد بعد دیگه زرده و سفیده رو جدا کردمو زدم البته نکات دیگم رعایت کردم مثه تازه بودن بکینگ پودر ازون به بعد کیکام عالی درومد دیگه اینجوری درست کردم می ترسم جدا نکنمو بافتش خوب در نیاد

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

شاید اونجوریم خوب بشه ولی من اوایل کیک درست می کردم از رو دستورا حالا نمیدونم چه نکته ایو رعایت نمی ...

آره منم کیک شکلاتیم خیلی پف نکرد چون جدا نکرده بودم.. اما گفتم مطابق دستورش برم.. کاش جدا میکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند ساله با این دستور میپزم عالی میشه

تخم مرغ رو از چند ساعت قبل بذار هم دمای محیط باشه و بکینگ پودرت حتما تازه باشه

آرد رو سه بار الک کن 

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  
 سلام.کیک ساده

کیک ساده من اول ارد وبکینگ پودرویک پنس نمک روسه بارالک میکنم ومیذارم کنار تخم مرغ وشیررونیم ساعت قبل ازیخچال درمیارم تابه دمای محیط برسه بعدش تخم مرغارومیشکنم کامل وباهمزن یامیکسریکم میزنم تارنگش کرمی وکش داربشه بعدش شکرواضافه کن بازم هم بزن ووانیل وروغن روهم اضافه کن بازم هم بزن بعدش شیرواضافه کن ولی دیگه زیادهمش نزن چون پفش میخوابه بعدمواداردی رودرسه مرحله اضافه کن وبالیسک همش بزن که کامل صاف بشه گلوله اردتوش نباشه وحواست باشه همش موادودریک جهت هم بزن وگرنه پف نمیکنه بعدشم فروکه ازقبل داغ کردی موادوتوش بذارخیلی خوب میشه من همیشه اینجوری میپزمش وهمه عاشق کیکای منن

چندتا تخم مرغ بزنی خوبه؟

بستگی به اندازه موادت داره .

تو کیک‌های مختلف تعداد تخم‌مرغ متفاوته مثلا کیکِ فاش یکی از کیک‌هایی هست که تخم مرغ زیادی توش استفاده میشه. بنظرم یه دستور پخت کیک سرچ کن و از روش درست کن

دمای فرتون چقدره و تو چنددقیقه میزارید؟

من توستردارم میذارم 180 وحدودیه ساعت چون توستریکم دماش کمترازفرهستش ولی تاحالاچندبارم توقابلمه روی گازدرستش کردم خوب شده اگه دوس دارید کیک خیس شکلاتی درست کن عالیه مزش حرف نداره فقط یکم پودرکاکائو میخواد