2777
2789
عنوان

بدترین دعا

120 بازدید | 19 پست

سلام 

شب بخیر 

الان تایپیکی دیدم گفتم منم درباره دعا یه تایپیک بزنم 

من بچه لایق و خوبی نبودم برای پدرمادرم  همش شلوغ بودم

مادرم دعا کرد خدا ادماییو سرراهت بیاره که عین خودت باشن گفتم نفرین میکنی گفت میتونی خوب باشی تا حرفم دعای من برات باشه 

بنظرم این دعا خیلی مفهومیه 

یه چیزی مثل 

هرجوری الان رفتار کنی همونجور تحویل میگیری هست بنظرم

من تغییر کردم میبینم ادمای خوبی هم روبه رو شدم

خوب# _باشیم💕     خوبی_ببینیم💝#  

دل_نشکونیم#  

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوب بود 

💕💕😘

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
بله به فرکانس خیلی معتقدم و کاراما

میگم کاراما چیه همه میگن 

@عشقولشم  

یه قانونیه که میگه هر کاری کنی مثل همون بهت برمی گرده مثل بومرنگ

اها مرسی💝💝

عزیزدلم همه مادرا این دعاهارو دارن..و اگه یه چیز بگن چیزی به دلشون نبوده ونیس..ولی واقعا حرفت درسته ومنم بقوله دوستمون به کارما اعتقاد دارم👌

خدارحمت کنه پدرمادرتوگلم💟 

قُربُـــون تَپِشِ قَلبِت بِرَم کِ بِ عِشـــقِ مَن میَتپه💓💍👫🧿مهربونا،میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجته من؟ممنونتونم🌹
عزیزدلم همه مادرا این دعاهارو دارن..و اگه یه چیز بگن چیزی به دلشون نبوده ونیس..ولی واقعا حرفت درسته ...

فدای تو💓💝

سلام خوبین ببخشید ی حرفی داشتم باهاتون زیر تایپیک قدیمیم گفتم بگم بهتون جای دیگه مزاحم نشم بازم ببخشید اینارو میگم ولی خودتون میدونین بهتر از من اینا رو

شوهرم میگه باباش گفته با دختری ببینمت گردنتو میشکنم

ولی مادرش میگه تو خیابون بودیم یه بار گفت این دختر پسرو ببین چجورین دوست دختر داشتن ممکنه برات همون لحظه حوب باشه ولی عاقبت خوبی نداره ممکنه بحث ابرو پیش بیاد ممکنه درگیری و بزن بزن پیش بیاد دنبال دختری برو که یه نفر باشه و اونو بخواهی شوهرش باشی غیر این باشه زندگی ایندت لذت نمیبری واقعا هم شوهرم بچه خوبی بوده و سالم گیر من امده

باز مادرم میگفت بهم حست نسبت به دخترایی با چنتا ادمندمیپرن چیه حست به مردایی زیاد دوست دختر دارن چیه ؟ جوابمم این بوده که بدم میاد ازشون بعد میگفت تو ازدواج میکنی دوست داری شوهرت ادمی باشه که با دخترا هم باشه؟ میگفتم نه میگفت زندگی زیاد بالا پایین داری باکسی دوستذبشی ایندهذیه دخترو خراب میکنی در اینده خودتم اسیب میبینی خیلی

خرطوری رفتار کنی شوهرتم همونطوری رفتار میکنه وقطی دوست پسر داشته باشی توقع نباید داشته باشی پسر پاکی گیرت بیاد اونم توقع یه دختر پاکو نباید داشته باشه ممکنه منطقی نباشه ولی روم تاثیر داشت و به اولین های رابطه با یه پسری که شوهرمه فکر میکنم از خودم راضیم و ذوق میکنم میگم اون حسو باید حس کرد تا بدونیم چیه واقعا

ازدواجم سنتی بود زیادم مذهبی نبودم من  الانم خودم مخالف دوستی جنس مخالفم حتی به ازدواجم بکشه حس خوبی نداره بنظرم این موضوع رو روش کار کنین تا دوستی نداشته باشه

من تو خوابگاه یکی بود میگف اب میخوری بطری اب معدنی داشت داد یه بار خوردم بدبختم کرد مثل معتادا شده بودم بعد فهمیدم متادون شربتش و قاطی اب کرده بوده و زندگیمو تا چند ماه سیاه کرد 

اینا رو بهتر از من میدونین قطعا ولی دلم اروم نبود گفتم بگم تا روش کار کنین ادمی تحویل جامعه و یه دختری بدین که دعاتون کنن 

بازم ببخشید اگر بی ادبی کردم گفتم اینا رو دلم اروم نمیگرفت گفتم بگم

‍ ‍ @میمونمت 💝😘

سلام خوبین ببخشید ی حرفی داشتم باهاتون زیر تایپیک قدیمیم گفتم بگم بهتون جای دیگه مزاحم نشم بازم ببخش ...

فدات شم الهی من قربونت برم عزیزدلم ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩😘😘😘 دقیقا میدونم منظورت چیه و والا منم دنبال همینم . ازادی که بقیه میگن نتیجه اش معمولا ضرر و ازار روح و روانه خودشونم مطمئنم خیلی ضربه خوردن ولی کورکورانه ازش دفاع میکننچون عادت کردن شاید و ... . کاملا باهات موافقم 😘⁦♥️⁩🌷

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
فدات شم الهی من قربونت برم عزیزدلم ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩😘😘😘 دقیقا میدونم منظورت چیه و والا منم دنبال ه ...

سلامت باشید عزیزم😘😘💝

دیکه ببخشید گفتم بگم دله اروم نمیگیره 😂

حیفشونه واقعا دهه هشتادیا اکثرا دارن فدای اپن مایند بودن پدر مادرا میشن 

سلامت باشید عزیزم😘😘💝 دیکه ببخشید گفتم بگم دله اروم نمیگیره 😂 حیفشونه واقعا دهه هشتادیا اکثرا د ...

باهات موافقم دارن بچه هاشون رو فدای چیزی میکنن که خودشون نداشتن و الکی حسرت میخورن انگار خیابون گردی و دوست پایه چه گلی قراره به سر بچه بزنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام