2777
2789
عنوان

بدترین دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 19 پست
باهات موافقم دارن بچه هاشون رو فدای چیزی میکنن که خودشون نداشتن و الکی حسرت میخورن انگار خیابون گردی ...

دقیقا هیچی نداره دوستی و رفاقت 

الانم یسری خانواده قانون میذارن که بچه پاک بار بیاد همکلاسیش ممکنه از دوست دخترش بگه ایناییم وپاکن ممکنه احساس نیاز کنن

همین خواهرشوهرم یه خانمه هر صب مدرسه میبرم و ظهرا خودم یا شوهذم دنبالش میره پدرش بازنشسته هست و پیره نمیتونه سرویسش باشه یه روز تعقیب کردم رفته بودن با دوستاش قلیون میکشیدن منم معرفی کرده بود ب دوستاش خواهرشم وقتیم امد حرف زدم باهاش از تو اینترنت مطلب پیدا کردم گذاشتم خوب بره بکشه که به دلش نمونه مطلبو خوندم بهش گفتم تهدیدم کردم به مادرش میگم تا الان خیلی مطمئنم ازش پاشو کج نذاشته سن خیلی حساسیه تازهذبلوغ میرسن ایندشونم خطر میندازن

گفته بودین به حیوونا خونگی عادتش دادین دامپزشکم من مشکلی پیش امد برا حیوونا خوشحالذمیشم کمک کنم💝😘😘

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
دقیقا هیچی نداره دوستی و رفاقت  الانم یسری خانواده قانون میذارن که بچه پاک بار بیاد همکلاسیش م ...

عزیزدلمی ممنونم واقعا خدا خیرتون بده که مراقبشین . چشم عزیزم ممنونم از لطفت خوشحال شدم حتما باهاتون مشورت میکنم 😘⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلمی ممنونم واقعا خدا خیرتون بده که مراقبشین . چشم عزیزم ممنونم از لطفت خوشحال شدم حتما باهاتون ...

سلامت باشین عزیزم😘😘

منم خوشحال شدم از اشناییتون مادر خیلی خوبی هستین💝

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
سلامت باشین عزیزم😘😘 منم خوشحال شدم از اشناییتون مادر خیلی خوبی هستین💝

نظر لطفته گلم ⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نظر لطفته گلم ⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩

💝