2777
2789
عنوان

کمک

79 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من باردارم ماه ۵ امشب نت خوندم اب گرم برابچه خوب نی من دستشویی با اب گرم خودمو میشورم امشب یکم زیادی داغ شد یهو الانم شدید نگرانم خطراتش چیه؟

برا سلامتی پسرم و نی نی تو دلم یه صلوات میفرستین بچه ها❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره چیزیت ک‌نشده دیگ مراعات کن ولرم باشه

ن دقت میکردم‌ولی یهو اب داغ شد نت زده خوب نی ته دلم خالی شد

نه بابا والا ماکه چیزی ندیدیم،،الکی به خودت استرس نده

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

نت وول کن ،،،الان بچه بالاس،پایین نیس که...

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

ن نترس چیزی نیس ماه های اخرمیگ اب گرم زیاد استفاده نکن حموم‌گرم زیادنمون ک خدانخواسته بچه پایین نیاد یا اذیت نشی چیزی نیس

ن نترس چیزی نیس ماه های اخرمیگ اب گرم زیاد استفاده نکن حموم‌گرم زیادنمون ک خدانخواسته بچه پایین نیاد ...

دیگه‌مراقب میشم‌ممنون‌گلمم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز