2777
2789
عنوان

کمک

79 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من باردارم ماه ۵ امشب نت خوندم اب گرم برابچه خوب نی من دستشویی با اب گرم خودمو میشورم امشب یکم زیادی داغ شد یهو الانم شدید نگرانم خطراتش چیه؟

برا سلامتی پسرم و نی نی تو دلم یه صلوات میفرستین بچه ها❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اشکال نداره چیزیت ک‌نشده دیگ مراعات کن ولرم باشه

ن دقت میکردم‌ولی یهو اب داغ شد نت زده خوب نی ته دلم خالی شد

نه بابا والا ماکه چیزی ندیدیم،،الکی به خودت استرس نده

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

نت وول کن ،،،الان بچه بالاس،پایین نیس که...

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

ن نترس چیزی نیس ماه های اخرمیگ اب گرم زیاد استفاده نکن حموم‌گرم زیادنمون ک خدانخواسته بچه پایین نیاد یا اذیت نشی چیزی نیس

ن نترس چیزی نیس ماه های اخرمیگ اب گرم زیاد استفاده نکن حموم‌گرم زیادنمون ک خدانخواسته بچه پایین نیاد ...

دیگه‌مراقب میشم‌ممنون‌گلمم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز