2777
2789
عنوان

بی بی چک

278 بازدید | 41 پست

خانومااایی که پریودی نامنظم دارین کی بی بی چک زدین از کجا بدونم کی بزنم 

امروز روز27 دورم بود دوتا زدم که بعد نیم ساعت هاله انداختن

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخ از رو اقدام نمیتونم حساب کنم ما تقریبا هر روز رابطه داریم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
منم ده روز قبل پریود زدم بعد یکساعت خط دوم انداخت

خوشبحالت عزیزم

من روز موعد زدم

بعد ی ساعت تقریبا هاله انداخت

۳روز بعد موعد همون دیقه هاله انداخت

هم خودم دیدمش هم همسرم

ولی روز ۵موعد زدم که منفی شد

الان نمیدونم چیکار کنم

قائده اور بخورم یا ن

خوشبحالت عزیزم من روز موعد زدم بعد ی ساعت تقریبا هاله انداخت ۳روز بعد موعد همون دیقه هاله انداخت ...

فقط ازمایش معتبره.بی بی خطا داره.

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
منم ده روز قبل پریود زدم بعد یکساعت خط دوم انداخت

و باردار بودین؟

سلام عزیزم منم‌نامنظمم امروز هفت روزه عقب انداختم ۴روز پیش ی بی بی زدم هاله انداخت ولی روز ۵ که ...

اره کاملا نامنظمم تا بهمن ماه دوفاستون میخوردم با اون پری میشدم وقتی دارو نمیخورم هر وقت دلش بخواد تشریفش رو میاره

الان نمیدونم چیکار کنم بازم بزنم بی بی یا ن منتظر پری بمونم شما پلی کیستیکی؟

اره عزیزم،  میگن طولانی ترین سیکلت رو در نظر بگیر 7 روز بعد از اون بی بی چک معتبره اما من شده سه ماه هم پریود نشم

فقط ازمایش معتبره.بی بی خطا داره.

آخه آدم میگه تو این شرایط الکی به آزمایشگاه مراجعه نکنه

اره عزیزم،  میگن طولانی ترین سیکلت رو در نظر بگیر 7 روز بعد از اون بی بی چک معتبره اما من شده س ...

واقعا؟

ینی باز بیبی بزنم؟

من ی بار بعد ۳ماه پریود نشدن

رفتم ازمایش دادم

منفی بود ولی بعدش سریع پریود شدم

خیلی جاها هم شنیدم میگن آزمایش خون باعث سقط میشه

چون خودمم تجربش کردم

قائده اوره

واقعا؟ ینی باز بیبی بزنم؟ من ی بار بعد ۳ماه پریود نشدن رفتم ازمایش دادم منفی بود ولی بعدش سریع پ ...

نه بابا این چه حرفیه چرا آزمایش باعث سقط بشه هر کی گفته الکی گفته دوستم